Όλοι όσοι ασχολούνται στοιχειωδώς, με το τι συμβαίνει γύρω τους, ξέρουν πως είναι θέμα χρόνου να αρχίσει ο προφητευμένος μεγάλος τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Ξέρουν επίσης, ότι πριν καν ξεκινήσει ο πόλεμος, μπορεί να καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία και μαζί της κάθε κοινωνικός ιστός στη χώρα τους. Αυτό σημαίνει ότι θα βρεθούν σε κατάσταση επιβίωσης στα ίδια τους τα σπίτια, στις πόλεις και στα χωριά τους. Έτσι, προετοιμάζονται για κάποιο πιθανό σενάριο επιβίωσης, παρατηρώντας συνεχώς τις εξελίξεις γύρω τους. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που κοιτούν πολύ πιο μακριά. Εκείνοι που έχουν διαβάσει και δεχτεί τι λένε οι προφητείες, η Αποκάλυψη του Ιωάννη και πλέον γνωρίζουν πως η επιβίωση στις πόλεις θα είναι μονάχα η αρχή, και πως μετά τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο. Εκείνοι που διαισθάνονται ότι είναι το πεπρωμένο τους να ζήσουν κάτι πολύ μεγαλύτερο.
Εκείνοι που από τώρα έχουν αποφασίσει μέσα τους, πως δεν θα δεχτούν να γίνουν υπάκουοι δούλοι του Αντιχρίστου στο επερχόμενο παγκόσμιο κράτος της δήθεν ειρήνης που θα φέρει . Δεν θα δεχτούν να πουληθούν, και να πάρουν το χάραγμά του. Έτσι θα πρέπει να επιβιώσουν όχι μόνο στις πόλεις, αλλά και στα βουνά, αντιμετωπίζοντας τη φύση, τις κακουχίες, και τα όργανα επιβολής της θέλησης του παγκόσμιου κράτους του Αντιχρίστου, που θα τους κυνηγούν ως τρομοκράτες, καθώς εκείνοι θα κινούνται προς τον προορισμό τους. Προορισμό, τον οποίο ήδη γνωρίζουν και τον οποίο νιώθουν να τους καλεί, κάπου βαθιά μέσα τους να παραστούν εκεί με κάθε κόστος. Στο μυαλό τους ωστόσο, υπάρχει διαρκώς μία λογική ανησυχία : Πως είναι δυνατόν, οι άνθρωποι αυτοί, να καταφέρουν να ξεπεράσουν όλες τις τρομακτικές δυσκολίες που θα συναντήσουν και να επιβιώσουν ; Παρά την καλή τους θέληση, είναι στην πλειοψηφία τους, άνθρωποι που δεν έχουν εκπαιδευτεί σε ένα τέτοιο τρόπο ζωής. Αντίθετα γεννήθηκαν και έζησαν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους μέσα σε ανέσεις, μικρές ή μεγάλες. Άνθρωποι άπειροι, δίχως πολλές γνώσεις επιβίωσης, και σχεδόν χωρίς καμία εμπειρία πρακτικής εφαρμογής των όποιων γνώσεων έχουν. Είναι γνωστό, πως ακόμη και όσοι εκπαιδεύονται χρόνια ολόκληρα στο να επιβιώνουν σε αντίξοες συνθήκες, με καλό εξοπλισμό και πολλές γνώσεις, πολλές φορές δεν τα καταφέρνουν και πεθαίνουν. Αν λοιπόν εκείνοι που είναι γνώστες και έμπειροι δεν τα καταφέρνουν πάντα, τότε, πως αυτοί οι άπειροι άνθρωποι ευελπιστούν να καταφέρουν να επιβιώσουν ;
Είναι απλό. Εκείνοι δεν θα πολεμάνε απλά για να ζήσουν και να μην πεθάνουν. Θα ξέρουν και ήδη ξέρουν το ΓΙΑΤΙ πρέπει να ζήσουν. Ξέρουν που πρέπει να πάνε και τι πρέπει να κάνουν. Ξέρουν μπροστά σε ποιόν πρέπει να βρεθούν. Τα αδύνατα παρ ανθρώποις δυνατά παρα τω Θεώ. Οι πιθανότητες για να επιβιώσουν από μόνοι τους, μαθηματικά και μόνο, είναι μηδαμινές από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Είναι τόσες πολλές οι πιθανές δυσκολίες, οι τυχόν αναποδιές και οι πιθανοί εχθροί παντός είδους που θα τους κυνηγούν, που φαινομενικά δεν υπάρχει περίπτωση, όσο καλό εξοπλισμό και γνώσεις να έχει κάποιος, να καταφέρει να επιζήσει. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο, όποιος θέλει να βρεθεί μπροστά στον Πολέμαρχο του Θεού, ο Θεός θα τον οδηγήσει εκεί, υπό την προστασία Του. Αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω.
Αυτοί οι οποίοι είναι προετοιμασμένοι για όλα, έχοντας τους καλύτερους εξοπλισμούς και γνώσεις επιβίωσης, με σκοπό τους απλά να μην πεθάνουν και να ζήσουν στο κόσμο αυτό λίγο ακόμη, πιθανόν να μη τα καταφέρουν. Εκείνοι όμως οι "ασήμαντοι", με την λιγοστή εμπειρία και τον λιγοστό εξοπλισμό, θα επιζήσουν, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες που τους θέλουν νεκρούς. Θα ζήσουν και θα μετατραπούν για να συναντήσουν τον αρχηγό τους. Ο δρόμος μέχρι εκεί δεν θα είναι εύκολος, πάντα όμως θα έχουν βοήθεια. Πολλές φορές θα λιγοψυχήσουν, θα φοβηθούν, θα λυγίσουν. Οι αόρατοι υπηρέτες του Γιαχβέ θα τους γεμίζουν με αμφιβολίες πως δεν είναι άξιοι. Πως δεν μπορεί αυτοί οι άνθρωποι με τα τόσα στραβά που έχουν να ελπίζουν πως θα φτάσουν να συναντήσουν όπως λέει και η Αποκάλυψη του Ιωάννη, τον ίδιο τον Πολέμαρχο του Θεού. Κι όμως όπως πάντα, έτσι και τότε, ο Χριστός θα είναι δίπλα τους και θα τους δίνει τη δύναμη για να συνεχίζουν. Όποιος το θέλει, θα φτάσει, αρκεί να το θέλει, αφού όποιος ζητάει, παίρνει. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει, ότι κάποιος θα τα περιμένει όλα από το Χριστό έτοιμα, μοιρολατρώντας. Σημαίνει ακριβώς το αντίθετο : αγώνα και προσπάθεια. Οι Αρχαίοι Έλληνες έλεγαν : "Συν Αθηνά και χείρα κινεί". Θέλεις να επιβιώσεις και να είσαι εκεί ; Πάρε τον όποιο εξοπλισμό μπορείς, μάζεψε όποιες γνώσεις επιβίωσης μπορείς, προετοιμάσου όπως μπορείς, όμως μην αγχώνεσαι, ο,τι και να γίνει. Αφού εσύ κάνεις το ένα βήμα, αυτό της προσωπικής θέλησης και της δικής σου προσπάθειας, ο Χριστός θα κάνει τα 99 και θα σε οδηγήσει εκεί που ζητάς. Ακόμη και αν για την ώρα, δεν έχεις τη δυνατότητα να πάρεις ούτε τα στοιχειώδη πράγματα επιβίωσης, μην στεναχωριέσαι. Αν το θέλεις, θα είσαι εκεί. Θα φροντίσει ο Χριστός γιαυτό, μην έχεις καμία αμφιβολία, όλα είναι δυνατά για Εκείνον, αφού και στον κόσμο αυτό του Γιαχβέ Σατανά, όπως και παντού, ο Ιησούς Χριστός Νικά. Το σημαντικό είναι να θυμόμαστε το Χριστό και να Του μιλάμε. Όταν Τον θυμόμαστε, θυμόμαστε την Αλήθεια Του. Ο στόχος μας είναι ένας, να επιστρέψουμε στην φωτεινή μας πατρίδα. Υπάρχουν όμως εκείνοι και εκείνες που ζητούν πριν φύγουν από τον κόσμο αυτό, να βρεθούν την κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο μέρος, για να δουν εκείνον που οι οφθαλμοί του είναι ως φλόγα πυρός. Να δουν εκείνον που πολεμά ανέκαθεν υπέρ της του Θεού δόξης και να τον ακολουθήσουν στην μεγάλη του εκστρατεία εναντίον των δυνάμεων του κακού και της ανομίας, που θα χωρίσει την ήρα από το σιτάρι. Ο Χριστός, ξέρει πως το θέλουν, και το δώρο αυτό θα τους το δώσει, πριν φύγουν για τη φωτεινή πατρίδα όπου θα ζήσουν την αληθινή ζωή. Ουρανός γι' αυτούς δεν είναι, ουδέ πέλαγο, ουδέ γη· γι' αυτούς όλους το παν είναι, μαζωμένο αντάμα εκεί. (Ύμνος εις την Ελευθερίαν) 


ΕΛ Hunter 888 el.gr

  ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger