Ροζ ανανάς; Κι όμως υπάρχει... Ο μαγικός κόσμος της τροφής έκανε... 
 το θαύμα του αφού "αντικατέστησε" τους παραδοσιακούς κίτρινους ανανάδες και τους μετέτρεψε σε ροζ.

Η FDA ενέκρινε την ασφάλεια αυτού του γενετικά τροποποιημένου φρούτου και ήδη έχει βγει προς πώληση στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ενώ οι άνθρωποι είναι γενικά αρκετά φοβισμένοι από οτιδήποτε έχει τροποποιηθεί γενετικά, ο FDA διαβεβαιώνει ότι είναι απόλυτα ασφαλής. Ο τρόπος με τον οποίο αυτοί οι ανανάδες τροποποιήθηκαν για να παραμείνουν ροζ, εξηγεί ο FDA, ήταν ότι «γενετικά τροποποιήθηκαν για να παράγουν χαμηλότερα επίπεδα των ενζύμων που ήδη έχει ο συνηθισμένος ανανάς και που μετατρέπουν το ροδόχρωμο λυκοπένιο σε κίτρινη χρωστική βήτα καροτίνη. Το λυκοπένιο είναι η χρωστική που κάνει τις τομάτες κόκκινες και τα καρπούζια ροζ και έτσι καταναλώνεται συνήθως με ασφάλεια».

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger