Ξεκάθαρη η εντολή από το αφεντικό των πρωταθλητών για προπονητή από το …πάνω ράφι. Tι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες γύρω από το θέμα που «καίει» το Λιμάνι!


Με υπομονή και μια σχετική ηρεμία παρακολουθούν ακόμα στον Ολυμπιακό τις εξελίξεις που αφορούν στους πάγκους σημαντικών ευρωπαϊκών ομάδων, περιμένοντας να «χτυπήσουν» από το Λιμάνι την πιο κατάλληλη στιγμή.

Με τα έως τώρα δεδομένα πάντως, όλα είναι στον αέρα, αναφορικά με τον νέο προπονητή της ομάδας του Πειραιά, όμως το ίδιο φαίνεται να ισχύει για πολλές και σημαντικές ομάδες της Ευρώπης, όπως είναι η Σεβίλλη, η Βιγιαρεάλ, η Πόρτο, η Ίντερ και η Φιορεντίνα από την Ιταλία, καθώς και η γαλλική, Νις, που θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ολες οι παραπάνω ομάδες, μπορεί φαινομενικά να μη συνδέονται άμεσα μεταξύ τους, όμως στην πραγματικότητα ασχολούνται με το ίδιο «κλαμπ» προπονητών, στο οποίο έχει πρόσβαση και ο Ολυμπιακός, στην προσπάθειά του να πάρει έναν τεχνικό από το «πάνω ράφι» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Άλλωστε, αυτή φαίνεται πως είναι η εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους άμεσους συνεργάτες του στον Ολυμπιακό, να επιχειρήσουν δηλαδή, να φέρουν στο Λιμάνι του Πειραιά έναν εγνωσμένης αξίας προπονητή, που θα κάνει «γκελ» στον κόσμο της ομάδας. Γι” αυτό και στο Λιμάνι φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να περιμένουν να ολοκληρωθούν οι «καραμπόλες», που μπορεί στο τέλος να ευνοήσουν και την ομάδα του Πειραιά.

Σε αυτή την περίπτωση βέβαια, η …βαλίτσα στο θέμα του προπονητή γίνεται αντιληπτό πως θα πάει αρκετά μακριά ακόμα και πολλοί είναι εκείνοι που προβλέπουν πως στο Λιμάνι θα καταλήξουν σε προπονητή στο ξεκίνημα του πρώτου καλοκαιρινού μήνα του χρόνου, δηλαδή τον Ιούνιο.

Εάν υπερισχύσει τελικά αυτό το σενάριο και στον Ολυμπιακό θελήσουν να περιμένουν τις «καραμπόλες» που θα προκύψουν στους πάγκους, τότε μπορεί στην ερυθρόλευκη τεχνική ηγεσία να βρεθεί κάποιος από τους πιο δημοφιλείς αυτή τη στιγμή προπονητές του ισπανικού ποδοσφαίρου, δηλαδή ένας εκ των Φραν Εσκριμπά, Εντουάρντο Μπερίσο, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ και Κίκε Σετιέν.

Επίσης, οι «καραμπόλες» μπορεί να φέρουν στο Λιμάνι κάποιον από τους δημοφιλείς Πορτογάλους Πάουλο Σόουζα, Μάρκο Σίλβα, Πέδρο Μάρτινς ή Σέρτζιο Κονσεϊσάο, καθώς και οι τέσσερις προαναφερθέντες λογίζονται ως υποψήφιοι για τον πάγκο της Πόρτο (μαζί με τον Μπερίσο).

Σύμφωνα με κάποια άλλα ακραία σενάρια, ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει ξανά δυνατά στη γαλλική αγορά, όσο δεν βρίσκουν ομάδα ο Ρεμί Γκαρντ αλλά και ο Λοράν Μπλαν, ο οποίος θέλει να ενεργοποιηθεί ξανά.

Σε κάθε περίπτωση, οι μέρες που ακολουθούν θα είναι «καυτές» και κάθε εξέλιξη που θα σημειώνεται σε κάποιον πάγκο μπορεί και να συνδέεται έμμεσα ή άμεσα με τον Ολυμπιακό.

Πάντως, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι έχουν «σταντ-μπάι» αυτή τη στιγμή τόσο τον «εκλεκτό» του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Μίροσλαβ Τζούκιτς, όσο και τους Τάκη Λεμονή και Τόμας Κρίστιανσεν, οπότε αν δουν ότι οι συζητήσεις και οι επαφές των άλλων προπονητών πρόκειται να κρατήσουν για αρκετό καιρό ακόμα, τότε θα ενεργοποιήσουν μία από τις έτοιμες λύσεις που υπάρχουν για να ξεκινήσει ομαλά η περίοδος προετοιμασίας της ομάδας.

Πηγή: sportdog.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger