Μία... τρελή ιστορία από το Νιου Τζέρσεϊ κάνει τον γύρο του κόσμου. Ένας 38χρονος άνδρας εργαζόταν ως προσωπικός βοηθός διευθύντριας σε μεγάλη εταιρία. 

Η δουλειά του ήταν να φτιάχνει το πρόγραμμά της, να παίρνει τα τηλεφωνήματά της και να της πηγαίνει στο γραφείο κάθε πρωί τον καφέ της.

Έτσι, μετά από μία διαμάχη μαζί της παραδέχτηκε μπροστά σε δεκάδες εργαζόμενους πως: «Έχω εκσπερματώσει στον καφέ σου εκατοντάδες φορές!».

Αυτόπτης μάρτυρας είπε: «Την ώρα που της το έλεγε ένιωσε πολύ περήφανος: "Ανέχομαι την άσχημη συμπεριφορά σου τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αλλά ήρθε η στιγμή να μάθεις τι έπινες στον καφέ σου όλο αυτό τον καιρό"»! 

Μετά τη σύλληψή του δεν δίστασε να πει πως... κακοποιούσε τον καφέ της πέντε φορές τη βδομάδα! 

Οι συνάδελφοί του τον αποκάλεσαν μισογύνη και πως δεν ανεχόταν να δέχεται εντολές από μία γυναίκα. Όπως και να έχει η ποινή του αν αποδειχθεί η πράξη του θα είναι μεγάλη (Πηγή: gazzetta.gr).

Η είδηση, πάντως, ελέγχεται για την εγκυρότητά της και δεν περνάει... το τεστ ούτε για πλάκα! 


Ο εικονιζόμενος ονομάζεται (στην πραγματικότητα) Clifford Morgan, είναι 29 ετών κι έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για σεξουαλικά αδικήματα.

Το  site : worldnewsdailyreport που μεταδίδει την είδηση φαίνεται πως ειδικεύεται στην καταγραφή ειδήσεων που συνέβησαν μόνο στο... κεφάλι των συντακτών του κι ένα γρήγορο πέρασμα από την κεντρική του σελίδα αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Μερικοί από τους τίλους ειδήσεων που έχει στην αρχική του σελίδα είναι οι εξής:

     ---> "Νταντά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο επειδή έβαλε ένα μωρό στον κόλπο της"!
     ---> "Θανατοποινίτης τρώει μια ολόκληρη Βίβλο ως το τελευταίο του γεύμα"!
     ---> "Γυναίκα συνελήφθη γιατί εκπαίδευε σκίουρους να επιτεθούν στον πρώην σύζυγό της"!
     ---> "Κυκλώνας μεταφέρει σπίτι 130 μίλια μακριά, η οικογένεια μέσα δεν κινδύνευσε"
     ---> "Τεστ DNA αποδεικνύει πως συνταξιούχος ταχυδρόμος έχει περισσότερα από 1.300 εξώγαμα παιδιά"! 
(Πηγή: newsit.gr)

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger