Από το βράδυ της Τρίτης έχουν ανάψει τα αίματα με το αγώνισμα του  Survivor  και την  ένσταση του Κώστα Αναγνωστόπουλου για παραβίαση των κανόνων από την πλευρά του Γιώργου Αγγελόπουλου, με αποτέλεσμα το αγώνισμα να επαναληφθεί και η νίκη να πάει στους Μαχητές.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες και των δύο ομάδων. Ωστόσο,στο πλάνο που εντόπισαν στο «Πρωινό», φαίνεται πως και ο Μάριος είχε κάνει το ίδιο στην απαιτητική κούρσα με τον Χρανιώτη. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χρανιώτης είχε φύγει μπροστά και ο Μάριος επέλεξε να μην πατήσει το σκαλοπάτι για να μην κόψει τη φόρα του. Μάλιστα κέρδισε τον αγώνα αφού ήταν λίγο πιο γρήγορος στις μπάλες, αλλά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος τότε, δεν είδε τίποτα.

Πηγή: pasmina.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger