Με ψήφους Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ και συνολικά 9-2 και τρία λευκά υποβιβάζεται ο Ηρακλής και μένει ο Λεβαδειακός του Κομπότη στη Super League.

Την αφαίρεση τριών βαθμών από τον Ηρακλή για την υπόθεση Πορτουλίδη αποφάσισε η Superleague, με τον Γηραιό να υποβιβάζεται πλέον και αγωνιστικά!  

Σχετικό Περιεχόμενο
Πέφτουν κορμιά για Ηρακλή - Λεβαδειακό!
ΣΧΕΤΙΚΑ
5 άρθρα
2 ομάδες
Πολύ άσχημες εξελίξεις για τους Θεσσαλονικείς, καθώς μετά από απόφαση του Δ.Σ. της Λίγκας, τους αφαιρούνται οι τρεις βαθμοί για την υπόθεση του Πορτουλίδη. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηρακλής είχε προβεί στην εξόφληση του παίκτη, ωστόσο ο Λεβαδειακός κατήγγειλε ότι αυτό έγινε εκπρόθεσμα κι έτσι κλήθηκε να αποφασίσει η Superleague για το τι μέλλει γενέσθαι. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση πάρθηκε με ψήφους 9-2, ενώ υπήρχαν τρία λευκά και τρεις απόντες. Ο Ηρακλής κι ο Ατρόμητος ήταν αυτοί που ψήφισαν κατά, οι τρεις απόντες ήταν η ΑΕΚ, με τη Βέροια και τον Πλατανιά, ενώ τα λευκά προέρχονταν από Ξάνθη, Παναιτωλικό κι ΕΠΟ. 

Ως εκ τούτου ανάμεσα σε αυτούς που ψήφισαν για την αφαίρεση βαθμών -και του υποβιβασμού- του Ηρακλή και υπέρ της παραμονής του Λεβαδειακού ήταν μεταξύ άλλων ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και Ο ΠΑΟΚ. 

Με την επιβολή του -3, ο Ηρακλής υποχωρεί στους 26 βαθμούς, όσους και ο Λεβαδειακός, με τους "κυανόλευκους" όμως να υστερούν στην ισοβαθμία (νίκησαν 1-0 εντός κι έχασαν με 3-0 εκτός έδρας).



Πηγή: sdna.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger