Κατάφερε να διαφύγει και να καταθέσει στην αστυνομία. Τα όσα ακολούθησαν απέδειξαν πως όλα όσα υποστήριζε ήταν η αποτύπωση της πραγματικότητας...

Δύο αλλοδαποί ηλικίας 36 και 46 ετών συνελήφθησαν χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή, εκβίαση, παράβαση του Νόμου περί όπλων, παροχή καταλύματος και πλαστογραφία.

Συγκεκριμένα, 34χρονη αλλοδαπή κατήγγειλε σε αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας ότι μπήκε με τη βοήθεια κυκλώματος μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα και στη συνέχεια κρατήθηκε για διάστημα περίπου μιας εβδομάδας σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, όπου με απειλές κατά της σωματικής της ακεραιότητας, τα μέλη του κυκλώματος ζητούσαν από συγγενικά της πρόσωπα να καταβάλουν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, προκειμένου να αφεθεί ελεύθερη.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν ρόλο φύλακα στην ανωτέρω οικία. Επιπλέον, σε έρευνα βρέθηκαν πέντε αλλοδαποί (2 ενήλικοι και 3 ανήλικοι), εκ των οποίων ο ένας στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων. Τέλος, κατασχέθηκαν πέντε κινητά τηλέφωνα, μία ηλεκτρονική συσκευή (τάμπλετ), ένα μαχαίρι και τρία διαβατήρια τρίτων προσώπων.

Πηγή: thestival.gr, newsit.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger