Μηχανήματα αυτόματων πωλητών υπάρχουν πολλά και σχεδόν παντού. Κάποια από αυτά πωλούν καφέ, άλλα σνακ και αναψυκτικά, άλλα γλυκά. Στη Μόσχα όμως υπάρχει ένας αυτόματος πωλητής που πουλά... δημοφιλία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στο εντυπωσιακό μετρό της ρωσικής πρωτεύουσας, στη στάση «Αχότνι ριάντ», περίοπτη θέση έχει ένα αυτόματο μηχάνημα, από το οποίο οι χρήστες social media όπως το Instagram και το Vkontakte, μπορούν να αγοράσουν έναντι κάποιου χρηματικού ποσού Likes και ακόλουθους ή φίλους.
Στα εμπορικά κέντρα της Μόσχας, όπως επισημαίνει το Ria Novosti υπήρχαν και παλαιότερα παρόμοια αυτόματα μηχανήματα, στα οποία μπορούσε κάποιος να εκτυπώσει μόνο φωτογραφίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς όμως να μπορεί να αγοράσει Likes και ακολούθους ή φίλους.
Στο συγκεκριμένο μηχάνημα οι 100 συνδρομητές -bots στοιχίζουν 100 ρούβλια (περίπου 1,5 ευρώ) ενώ τα 100 Likes 50 ρούβλια(0,75 λεπτά). Ωστόσο οι χρήστες που διαπίστωσαν την ύπαρξη του συγκεκριμένου μηχανήματος δεν διευκρινίζουν αν όντως λειτουργεί, η αν πρόκειται για ένα διαφημιστικό τέχνασμα που έχει στόχο να προκαλέσει την προσοχή. 


Πηγή: newsbomb.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger