Μια μια ακόμη φορά τους τελευταίους μήνες, οι παραθεριστές που απολάμβαναν την δροσιά στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Πέτρου είδαν έναν ύποπτο όγκο να πλέει στο νερό και ειδοποίησαν αμέσως τη λιμενική αρχή της Παλαιοκαστρίτσας, στελέχη της οποίας ξεκίνησαν με σκάφος την αναζήτησή του.

Ο περίεργος όγκος εντοπίστηκε να έχει ξεβραστεί στην παραλία ενός όρμου της περιοχής και οι λιμενικοί διαπίστωσαν ότι ήταν ένας μεγάλος σάκος. Όταν τον περισυνέλεξαν, βρήκαν μέσα επτά δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 38 κιλών και 900 γραμμαρίων, που πλέον ήταν εμποτισμένα με θαλασσινό νερό. 


Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Α΄ Λιμενικό τμήματος Παλαιοκαστρίτσας που διενεργεί την προανάκριση. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα είχαν ρίξει στη θάλασσα Αλβανοί διακινητές με σκοπό να τα παραλάβουν οι συνεργοί τους στην Ελλάδα, προφανώς με κάποιο σκάφος.


Πηγή: economy365.gr
.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger