Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός κατοίκου στο Μενίδι για την γιορτή της ντροπής που έλαβε χώρα στον καταυλισμό της Αυλίζας και όπως όλα δείχνουν τα πανηγύρια με τους πυροβολισμούς στοίχισαν την ζωή του 11χρονου Μάριου.

«Ακούσαμε 25 πυροβολισμούς. Βγαίνουμε έξω λέμε τι γίνεται;» λέει ο άνθρωπος ο οποίος μένει απέναντι από τον καταυλισμό.
Δεν θέλει να δείξει το πρόσωπο του και γνωστοποιήσει τα στοιχεία του γιατί φοβάται… όπως και όλοι οι κάτοικοι του Μενιδίου. «Ακούμε το πρωί ότι σκοτώθηκε το παιδί. Παίρνω τηλέφωνο τη Γενική Ασφάλεια. Δεν το σήκωνε κανένας», συνεχίζει.

Ο ίδιος τονίζει: «Η αστυνομία του Μενιδίου πρέπει να εξαφανιστεί από εδώ. Αυτός που πυροβόλησε εκείνο το βράδυ πληρώνει στην αστυνομία 10.000 ευρώ τον μήνα και η κόρη του 5.000 ευρώ. Δεν μπορώ να χαρώ το σπίτι μου γιατί είναι καθημερινό φαινόμενο. Αυτοί όποτε πουλάνε ναρκωτικά πυροβολούν για να έλθουν περισσότεροι πελάτες. Είναι αστυνομικός που έρχεται, παίρνει τα λεφτά και δεν τους κάνουν τίποτα. Αν με καλέσει ο Εισαγγελέας θα καταθέσω και το όνομα του αστυνομικού που τα «παίρνει».

Δείτε όλα όσα είπε ο κάτοικος:


Πηγή:newsit, crashonline.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger