Αυτή η ανακάλυψη γίνεται εντελώς τυχαία την άνοιξη του 2008, 
κι αν γνωρίζουμε σήμερα τι συνέβη, το χρωστάμε  χωρίς καμία αμφιβολία στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, και την τηλεόραση Premsa. 

Όλα αυτά βρέθηκαν στο  Ιράν, μια χώρα μάλλον κλειστή για τον κόσμο, τουλάχιστον στον δυτικό κόσμο, αλλά έχει καλές σχέσεις με τη Ρωσία. 




Όλα άρχισαν από το σκάψιμο του εδάφους για να κάνουν τα θεμέλια ενός σπιτιού. Στη συνέχεια, εμφανίζεται ένα μαυσωλείο που περιέχει τρία φέρετρα, και μετά από μια  πιο περιεκτική ανασκαφή, βρέθηκε ένα στρώμα  εδάφους που περιείχε  λείψανα ενός αρχαίου  πολιτισμού και τα ερείπια μιας πόλης. 




Το στρώμα στο οποίο βρέθηκε η αρχαία πόλη , αλλά και τα αντικείμενα που βρέθηκαν μέσα της από τους  αρχαιολόγους, βγήκε το συμπέρασμα ότι το μνημείο και η πόλη ήταν χτισμένη  πριν  10. 000 με 12 .000 χρόνια.





Θάνατος Γκιλγκαμές του Έπους των Σουμερίων περιλαμβάνει 305 στίχους από αυτό το επικό έχουν διασωθεί πολλά μικρότερα τμήματα. Το έπος του Γκιλγκαμές απεικονίζει τις τελευταίες μέρες της ζωής του Γκιλγκαμές . Ο Γκιλγκαμές είναι ήδη σε μεγάλο βαθμό άρρωστος και θα πεθάνει ένας από τους θεούς Anunnaki. φαίνεται το όνειρό του. Σε αυτό το όνειρο γίνεται η συνέλευση των θεών,όπου τελικά γίνεται διευθυντής του κάτω κόσμου και ως εκ τούτου, θα επιβλέπει των θανόντων τις διαφορές, την επίλυση των διαφορών τους....
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger