Ένα 22χρονο μοντέλο από την Καλιφόρνια, θεωρεί ότι έχει τα μακρύτερα πόδια στην Αμερική.


Η Chase Kennedy έχει ύψος 1,95 μέτρα, ενώ τα πόδια της έχουν ύψος 129,5 εκατοστά – πολύ κοντά στο παγκόσμιο ρεκόρ. Τα ψηλά της πόδια, την έχουν βοηθήσει και σε πολλά αθλήματα.

«Όταν έπαιζα στο σχολείο, με βοηθούσαν πάρα πολύ στα ομαδικά αθλήματα. Σε εκείνα τα αθλήματα που πάντοτε χρειάζονταν έναν ψηλός παίκτης».

Η Chase δεν αγαπούσε πάντα το ύψος της. Στα 13 της είχε ύψος 1,85 μέτρα – που αντιστοιχεί στο ύψος του μέσου ενήλικα άντρα.


«Όταν ήμουν πιο μικρή, ευχόμουν να ήμουν κοντότερη. Ένιωθα διαφορετική από τα άλλα κορίτσια. Ο κόσμος με σχολίαζε και πολλές φορές με φώναζαν καμηλοπάρδαλη».

«Όσο μεγάλωνα, καταλάβαινα ότι αυτό με κάνει αυτή που είμαι. Λυπάμαι για όποιον κάθεται πίσω μου στο σινεμά, θα έχει μπροστά του ένα τοίχο».

superthema.com
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger