Δάκρυα στα μάτια προκαλούν τα πρώτα λόγια της μάνας, η οποία είδε τον γιο της να πεθαίνει ξαφνικά στην γιορτή του σχολείου, απο μια αδέσποτη σφαίρα που καρφώθηκσε στο κεφάλι του.

«Ο Μάριος δεν πρόλαβε να δώσει την παράστασή του», ψέλλισε μέσα στο νοσοκομείο «Παίδων», μη γνωρίζοντας τότε τι ακριβώς συνέβη στο γιο της που έφυγε τόσο άδικα και τόσο νωρίς.

Αυτά μετέφερε στη Real News o κ. Κουφογεώργος, ο οποίος ήταν μάρτυρας της πρωτοφανούς τραγωδίας που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στις 21:30 το βράδυ στο προαύλιο του 6ου Δημοτικού Σχολείου, όπου πραγματοποιούνταν η γιορτή για το τέλος της σχολικής χρονιάς.

«Το παιδί δεν έβγαλε άχνα, έσκασε κάτω στο τσιμέντο σαν μολύβι! Όλοι νόμιζαν ότι λιποθύμησε. Πρώτη πήγε στο σημείο η μητέρα του, η οποία ήταν και δασκάλα του στην Ε΄ Δημοτικού. Στο σημείο που κατέρρευσε είχε αίμα στο τσιμέντο. Η διευθύντρια και οι δάσκαλοι του σχολείου ζητούσαν από τους υπόλοιπους μαθητές να απομακρυνθούν και καλούσαν στα μεγάφωνα αν υπάρχει κάποιος γιατρός στην εκδήλωση. Εμφανίστηκε μια μητέρα μαθητή που είναι αναισθησιολόγος και μαζί με τη μητέρα του, η οποία, όπως έμαθα, έχει γνώσεις νοσηλευτικής, του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Του έβαλαν ένα πανί στο κεφάλι για να σταματήσουν την αιμορραγία, του έκαναν πολλές τεχνητές αναπνοές για να το επαναφέρουν. Όπως άκουσα, είχε σφυγμό, αλλά δεν είχε τις αισθήσεις του», είπε.

Πηγή: crashonline.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger