Δείτε το βίντεο με όσα ακολούθησαν της λήξης του αγώνα της Εθνικής με την Βοσνία. Τη γροθιά του βοηθού προπονητή της Βοσνίας στον Γιαννιώτα και το «ντου» του Τζέκο στον Μανωλά! 

Το βίντεο-ΣΟΚ της επίθεσης των Βόσνιων στους παίκτες της Εθνικής μας:



Τις εικόνες ντροπής μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής με τη Βοσνία κατέγραψε η κάμερα του ΣΚΑΪ. Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται με κάθε λεπτομέρεια πως ξεκίνησαν τα επεισόδια αλλά και όλη τους της διάρκεια. 

Ο Μπαζντάρεβιτς πλησιάζει τον Καπίνο κάνοντάς του χειρονομίες. Ο Μανωλάς αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και φαίνεται να απαντά στον προπονητή της Βοσνίας. Όμως, την στιγμή αυτή ο Τζέκο που τον έχει πλησιάσει τον πιάνει από τον λαιμό. Ο Μπαζντάρεβις επιταχύνει και με τη βοήθεια και άλλων παικτών χωρίζει τους δύο παίκτες. 

Η ένταση όμως δεν σταματά. Ο βοηθός προπονητή της Βοσνίας επιτίθεται στους Έλληνες παίκτες όταν εκείνοι προσπαθούν να μπουν στη φυσούνα. Πιάνει τον Γιαννιώτα και τον γρονθοκοπεί! Την ίδια στιγμή όμως ο Μπέσιτς, όπως φαίνεται στο βίντεο, ορμά στον Μανωλά και να προσπαθήσει να τον χτυπήσει. 

πηγή: sport-fm.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger