Ασυγκράτητο νεαρό ζευγάρι ξεκίνησε...
"περιπτύξεις" μέσα στο αεροπλάνο, σε πτήση της Ryanair, αφήνοντας αποσβολωμένους τους συνεπιβάτες τους! Κάποιοι σοκαρίστηκαν, άλλοι γέλασαν και κάποιοι… πιο αδίστακτοι, έβγαλαν τα κινητά και άρχισαν να τραβούν βίντεο.

Ο 21χρονος Κίεραν Ουίλιαμς από το Πρέστον λέει στην Daily Mail πως εξεπλάγη όταν είδε το ζευγάρι. «Τους άκουσα στην αρχή να συζητούν για να το κάνουν, όμως σκέφτηκα ότι αστειεύονται. Ο τύπος φώναζε αν είχε κανείς μας προφυλακτικό. Όλοι γελάσαμε, όμως δέκα λεπτά αργότερα το έκαναν! Εμοιαζαν μεθυσμένοι. Είδαμε το κορίτσι να κατεβάζει το παντελόνι του, όπως έκανε και ο άντρας και μετά ανέβηκε επάνω του. Έπρεπε να βγάλω το κινητό μου και να το τραβήξω. Ποτέ μου δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο.

Μια γυναίκα που καθόταν δίπλα στο ζευγάρι ζήτησε να κάτσει αλλού, όμως κανένας από το προσωπικό αέρος δεν έκανε τίποτα για να τους σταματήσει. Ούτε καν παρατήρηση δεν τους έκαναν» τόνισε.

Εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε ότι εξετάζουν το περιστατικό.





zarpanews.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger