Η συντετριμμένη μητέρα του 24χρονου Scott Sheard έδωσε στη δημοσιότητα το τρομακτικό βίντεο από τις τελευταίες στιγμές του γιου της που πέθανε μετά από μια μπουνιά που δέχτηκε από τον πορτιέρη Stuart Humphreys έξω από το Destination Bar το 2009. 

Ο 24χρονος Scott Sheard έπεσε αμέσως στον δρόμο μετά το χτύπημα που δέχτηκε από τον Stuart Humphreys και πέθανε στο νοσοκομείο δύο χρόνια αργότερα. 

Ο Stuart υποστήριξε στην αστυνομία ότι τον γρονθοκόπησε επειδή φοβήθηκε πως θα τον χτυπήσει. Αργότερα καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία σε 4 χρόνια φυλακη και αφέθηκε ελεύθερος δύο χρόνια αργότερα. 

Η μητέρα και ο πατριός του 24χρονου έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο από την επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον γιο τους, θέλοντας να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για τις επιθέσεις στον δρόμο. «Θέλω οι άνθρωποι να δουν το βίντεο και να καταλάβουν τι μπορεί να προκληθεί από μια γροθιά», δήλωσε η μητέρα του άτυχου 24χρονου Fenella. «Ελπίζω ότι το να ξέρει πως αφαίρεσε τη ζωή ενός νέου ανθρώπου θα είναι για πάντα μαζί του. 
Αλλά ποτέ δεν θα συγκριθεί με τον πόνο που ο Scott έπρεπε να υποφέρει κατά τη διάρκεια της σύντομης ζωής του μετά την άγρια επίθεση».

pentapostagma.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger