Ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, ενδέχεται να συλληφθεί με την κατηγορία ότι έχει σχέσεις με το κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν.

Αυτό αναφέρει  τη Trend.az που επικαλείται τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία σημειώνουν ότι αναμένονται συλλήψεις πρώην υπουργών, οι οποίοι είναι ύποπτοι για δεσμούς με τον Γκιουλέν.

Νωρίτερα,  τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι κατά τη διάρκεια της έρευνας, πρώην σύμβουλος του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας, Ορχάν Γικολκάν και ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου είχαν ενημερωθεί για την απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος στη χώρα.

Όπως σημειώνεται ο σύμβουλος Γικολκάν είπε ότι το Νοέμβριο του 2015, οι υπηρεσίες πληροφοριών της χώρας είχαν ενημερώσει το Γενικό Επιτελείο ότι ετοιμάζεται στην Τουρκία στρατιωτικό πραξικόπημα.

Οι πληροφορίες αυτές παραδόθηκαν από τον ίδιο τον Γικολκάν στον πρώην πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου.
(blackseanews.net)
--
Πηγή: echedoros-a.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger