12.000 ετών βρέθηκε εντελώς άθικτο.

Αυτή η ανακάλυψη έγινε εντελώς τυχαία την άνοιξη του 2008, και αν μάθαμε τι συνέβη οφείλεται αναμφισβήτητα στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης και το τηλεοπτικό κανάλι Premsa. Το γεγονός συνέβη στο Κουρδιστάν του Ιράν, μια χώρα σχετικά κλειστή για τον κόσμο, τουλάχιστον τον δυτικό κόσμο, αλλά με καλές σχέσεις με τη Ρωσία.

Αν και παρέμεινε κρυφό μέχρι σήμερα, το 2015, καταφέραμε να μάθουμε για το γεγονός από αυτά που έχουν δημοσιευθεί στον ρωσικό τύπο, ότι η ανακάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια ενός κατασκευαστικού έργου, καθώς έσκαβαν το έδαφος για τη θεμελίωση ενός σπιτιού. Καθώς έσκαβαν βρήκαν ένα μαυσωλείο που περιείχε τρεις σαρκοφάγους, και μετά από περισσότερο λεπτομερή ανασκαφή, βρήκαν ένα στρώμα εδάφους που περιείχε λείψανα ενός αρχαίου πολιτισμού και τα ερείπια μιας πόλης.

Το γεγονός το βρήκα τυχαία στις αναζητήσεις μου στον διεθνή τύπο, κι έπεσα πάνω στα παρακάτω δύο πολύ αποκαλυπτικά βίντεο. Τουλάχιστον ο κόπος μου δεν πήγε χαμένος. Ενώ οι άλλοι δημοσίευαν κι έγραφαν αναρτήσεις, η Μαρία έγραφε για την τρέχουσα επικαιρότητα, ο Περικλής όπως πάντα τα δικά του, εγώ χανόμουν ανάμεσα στα βίντεο και τους Anunnaki. Όπως και να ‘χει το αποτέλεσμα αποτελεί μια πολύ καλή ανταμοιβή, τόσο για τον προσωπικό μου χρόνο και κόπο όσο και για τους άλλους που με υπομένουν.


Από το στρώμα εδάφους στο οποίο έγινε η ανακάλυψη, αλλά και χάρη στα αντικείμενα που βρέθηκαν μέσα, οι αρχαιολόγοι συμπέραναν ότι το μνημείο και η πόλη ήταν χτισμένα κάποια στιγμή μεταξύ 10.000 και 12.000 ετών πριν. Οι ημερομηνίες γρήγορα διορθώθηκαν από τις ισλαμικές αρχές μετά τη δημοσίευση τους στο ρωσικό Τύπο, οι ιρανικές αρχές, δήλωσαν δημοσίως ότι τα ερείπια ήταν 850 ετών, το οποίο προφανώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πρόκειται, και πάλι, για επίσημο ψέμα.



Από τις τρεις σαρκοφάγους που βρέθηκαν στο μαυσωλείο, έχουμε μόνο σε βίντεο-αποδείξεις μόνο τις δύο πρώτες. Δεν γνωρίζουμε τίποτε για την τρίτη, ή το περιεχόμενό της ή ποιος ήταν μέσα.


Δείτε το βίντεο της πρώτης σαρκοφάγου και του βασιλιά: ΕΔΩ...




Όπως μπορεί να φανεί από το βίντεο, είναι πολύ δύσκολο να προσδιοριστεί το ύψος του ατόμου, το οποίο δεν φαίνεται να είναι τεράστιο, ακόμη και αν φαίνεται να είναι πολύ ψηλό. Φοράει ένα στέμμα, γεγονός που υποδηλώνει ότι ήταν ο ηγεμόνας της πόλης, και τάφηκε, όπως θα δούμε στη συνέχεια, με τον μάγο του, το οποίο με κάνει να συμπεράνω ότι στην τρίτη σαρκοφάγο θα πρέπει να ήταν η σύζυγός του βασίλισσα. 

Υπάρχουν χρυσά νομίσματα τοποθετημένα στα μάτια του βασιλιά -πρόκειται για βεβαιωμένη συνήθεια της αρχαιότητας- το πρώτο στοιχείο ενάντιο στο επίσημο ψέμα ότι τα ερείπια είναι του δωδέκατου αιώνα. Παρατηρούμε καυκάσια χαρακτηριστικά, αλλά το δέρμα έχει απόχρωση χαλκού- η δεύτερη σαρκοφάγος κατά σειρά έχει αυτά τα ίδια χαρακτηριστικά. Βλέπουμε χρυσά στολίδια με πολύτιμους λίθους υποθέτω, αλλά το βρίσκω περίεργο.

Πηγή: apocalypsejohn.com
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger