Ο «ΜΕΣΣΙΑΣ», ο ΑΤΡΩΤΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ και ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ μόνο με μια ΜΑΤΙΑ 

Μια καταπληκτική περίπτωση που είχε κάνει πάταγο το πρώτο ήμισυ του 20 αιώνα είναι η περίπτωση του Ολλανδού Mirin Dajo που έζησε από 1912 και πέθανε το 1948.


Ο άνθρωπος αυτός στην πολύ σύντομη ζωή του είχε παρουσιάσει το καταπληκτικό φαινόμενο να διαπερνούν το σώμα του με μαχαίρια και άλλα κοφτερά αντικείμενα χωρίς να παθαίνει τίποτα απόλυτος και ούτε καν να αιμορραγεί.

Το φαινόμενο αυτό επί χρόνια απασχόλησε πολλούς επιστήμονες που προσπάθησαν να το εξηγήσουν χωρίς όμως να βγάλουν κανένα συμπέρασμα. Έλεγαν επίσης ότι είχε μαγικές και ακόμα θεραπευτικές ικανότητες.

Ο Mirin Dajo έφυγε από την ζωή στην ηλικία των 36 ετών αφήνοντας πίσω του το μεγάλο ερωτηματικό του αναπάντητο.



Πάντως η εμφάνιση τέτοιων φαινομένων όπως του Mirin Dajo … αποδίδεται συνήθως σε επιρροή δαιμονικών πνευμάτων όπως συμβαίνει με πολλούς αυτόκλητους ταχυδακτυλουργούς και μάγους που χρησιμοποιούνε δαιμονικές ενέργειες για να εντυπωσιάσουν τον κόσμο.


BRACO, Ο ΜΕΓΑΣ «ΑΓΙΟΣ» «ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ» ΤΗΣ ΜΕΓΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΣ

Η εκπομπή στις 13/10/2014 από ένα μεγάλο γερμανικό κανάλι. Η σκηνή σε ένα τεράστιο στάδιο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ένα πλήθος παραληρεί καθώς περιμένει με αγωνία να εμφανιστεί ο «μεγάλος», ο μοναδικός ο άνθρωπος που «θεραπεύει» με ένα και μόνο βλέμμα κάθε αρρώστια κάθε «μα…ια», αυτός που πρόβαλε σαν ο νέος «σωτήρας» των πασχόντων και των απελπισμένων.

Πληρώνουν για να τον δουν και να του πούνε τα προβλήματα τους, πληρώνουν για να τους θεραπεύσει, πληρώνουν για το «θεραπευτικό του άγιασμα» που μοσχοπουλιέται σε χιλιάδες πιστούς, πληρώνουν για τον μέγα «άγιο θεραπευτή» που έχει γοητεύσει τα πλήθη στην Γερμανία, Ολλανδία και Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτός είναι ο Braco ο Κροάτης, μεγάλος «άγιος θεραπευτής» που τα ταμεία του κάνουν θραύση στις διάφορος περιοδείες του στην Δυτική Ευρώπη και τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου τρέχουν οι πιστοί για να τον προσκυνήσουν και να δεχτούν την «ευεργετική του ευλογία». Άλλο ένα φαινόμενο των καιρών και του Αντίχριστου.


Ο περίφημος αυτός Braco, που το όνομα του βγαίνει από την κροατική λέξη, Brah-tzo, που σημαίνει ο μικρότερος αδελφός, έχει χαρακτηριστεί από τους χιλιάδες οπαδούς του σαν, «An Extraordinary talent», δηλαδή ένα εξαιρετικό ταλέντο. Δεν έχει σπουδάσει τίποτα αλλά από το 1999 περίπου έχει αρχίσει να κάνει τις εμφανίσεις του σαν θεραπευτής σε ασθενείς που έπασχαν από το Aids. Πολύ γρήγορα καθιερώθηκε σαν ο μεγάλος θεραπευτής και μάλιστα αναδείχτηκε και από εκείνη την γνωστή σατανική αίρεση των Scientologists, που τον αποκάλεσαν Master.
Αλλά ο Braco δεν μοιάζει με τους μέχρι σήμερα εμφανισθέντες «ανταγωνιστές» του στην θεραπευτική. Αυτός είναι μοναδικό, όπως αναφέρουν οι πιστοί του, φαινόμενο. Και αυτό που τον ξεχωρίζει από τους άλλους, είναι ότι θεραπεύει μόνο με… ένα βλέμμα!!! Δηλαδή έχει ξεπεράσει όλους τους μέχρι σήμερα γνωστούς θεραπευτές. Με ένα και μόνο βλέμμα του, με ένα βλέμμα γεμάτο σημασία και φοβερή δύναμη, είναι ικανός να θεραπεύει την… οποιαδήποτε ασθένεια.



Από το 2010 και μετά έχει κάνει θραύση στην Αμερική και έχει «θεραπεύσει» ακόμα και παράλυτους, όπως αναφέρουν οι πιστοί οπαδοί του, ενώ το χρήμα ρέει ασταμάτητα καθώς για να παρακολουθήσει κανείς μια θεραπευτική του παράσταση πληρώνει ακριβό εισιτήριο. Είναι το αντίτιμο για να έρθει κοντά στον μεγάλο αυτό «άγιο θεραπευτή». Εμφανίζεται σε μεγάλα στάδια στις Ηνωμένες Πολιτείες και τα εισιτήρια προπωλούνται γιατί υπάρχει μεγάλη ζήτηση για να έρθουν να το δουν και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο για να τον πλησιάσουν από κοντά και να δεήσει να τους ρίξει το «θεραπευτικό» του βλέμμα που θα τους ευεργετήσει και θα θεραπεύσει τις παθήσεις τους. Η προβολή του μεγάλη από τα αμερικανικά ΜΜΕ.
Ακόμα και η NewYork Tımes ασχολήθηκε με το φαινόμενο του «μεγάλου θεραπευτή» που μόνο με ένα βλέμμα είναι ικανός να… χαρίσει υγεία στους εκατοντάδες αρρώστους που τρέχουν να συρθούν πίσω από την πλάτη του για να τον ικετεύσουν μόνο να τους κοιτάξει.



Στην επίσκεψη του στο Μπέμπλινγκεν (Böblingen) της Γερμανίας έφτασε στο σημείο να ευλογεί τα πλαστικά τα μπουκάλια που έφεραν με το φορτηγό σαν να είναι αγιασμός. Και φυσικά το μουσχοπουλισε μετά το μπουκάλι στους αγαθούς και ευκολόπιστους Γερμανούς. Από έρευνες που έγιναν μόνο σε μια εμφάνιση του στην Γερμανία, κέρδισε 100.000 ευρώ. Ενώ λένε ότι έχει θεραπευτικές ικανότητες πολλοί αμφισβητούν τα λεγόμενα.


Από την εποχή του Edgar Cayce, όπως αναφέρεται, εκείνου του «θεραπευτή» που είχε κάνει θραύση το πρώτο ήμισυ του εικοστού αιώνα στην Αμερική και που, όπως λέγεται, είχε την ικανότητα να… «θεραπεύει» εξ αποστάσεως, δεν έχει εμφανιστεί κάποιος με παρόμοια θεραπευτική δύναμη στις Ηνωμένες Πολιτείες και γι’ αυτό έχει καταγοητέψει τα πλήθη που συρρέουν στις περιοδείες του. Αυτός είναι ο «μέγας θεραπευτής», ο Braco, ο Κροάτης «θεραπευτής» που εμφανίζεται με πανάκριβα χρυσά δαχτυλίδια, χρυσά ρολόγια και πανάκριβα περιδέραια στο λαιμό του!
Αλήθεια, πόσο μπορεί η διαβολική πλάνη να παρασύρει χιλιάδες που έχουν χάσει την πίστη τους, έχουν χάσει την θρησκευτική τους ταυτότητα και έχουν γίνει έρμαια του κάθε απατεώνα που τους σερβίρει ένα διαβολικό κακέκτυπο του Ίδιου, του Μόνου Μεγάλου Θεραπευτή της Βίβλου.

Αλήθεια, πόσο μπορεί ο «έξω από εδώ» να γοητεύσει τα πλήθη που τον προσκυνούν και το πιο χειρότερο, να τους κάνει να πιστεύουν ότι είναι αυτός που περίμεναν για να τους θεραπεύσει ; Αλλά και αλήθεια πόσο λείπει η Ορθοδοξία από όλα αυτά ; Για το τελευταίο όμως οι μόνοι υπεύθυνοι είμαστε εμείς οι ίδιοι. Εμείς οι ίδιοι που θέλουμε να ομολογούμε πως είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και έχουμε βουλιάξει στην καθημερινή μας μιζέρια ενώ το δηλητήριο του Οικουμενισμού επιδιώκει να μας ακυρώσει και να μας εξαφανίσει με τον πιο δόλιο τρόπο καθώς παράλληλα «στρώνει το χαλί» σε όλους αυτούς τους σατανικούς απατεώνες «θεραπευτές» του Διαβόλου.


Αλλοίμονο μας!




Ένας τελευταίος είναι ο Alan Miller, ο οποίος δεν αρκείται να ισχυρίζεται ότι έχει κάποιες δυνάμεις να «θεραπεύει» αλλά προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι είναι ο ίδιος ο Χριστός σε μετενσάρκωση και ότι γύρισε για να σώσει την ανθρωπότητα.

Το πρόβλημα δυστυχώς, όπως στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι η ύπαρξη μεγάλου αριθμού αφελών πιστών οι οποίοι πιστεύουν τις διδασκαλίες του και τον ακολουθούν. Ο Alan Miller είναι Αυστραλός ο οποίος χώρισε την γυναίκα του διότι όπως ισχυρίζεται βρήκε την μετενσάρκωση της Μαγδαλινής σε μια άλλη γυναίκα και έτσι παντρεύτηκε εκείνη. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι μπορεί να φέρει τον κόσμο σε απευθείας επαφή με τον ίδιο τον Θεό.


Ματθ. 7,15 Προσέχετε δε, να μη παρασυρθήτε εις την πλάνην από τους κακούς διδασκάλους και ψευδοπροφήτας, οι οποίοι έρχονται εις σας με το εξωτερικόν ένδυμα της αθωότητος και πραότητος του προβάτου, ενώ από μέσα είναι άγριοι και άρπαγες σαν λύκοι.

Ματθ. 24,24 Διότι θα αναφανούν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήται και θα δώσουν μεγάλα σημεία και θα κάμουν καταπληκτικά έργα, ώστε να πλανήσουν, εάν είναι δυνατόν, και αυτούς ακόμη τους εκλεκτούς.

Β Πε. 2,1 Εκτός όμως των αληθινών προφητών ανεφάνησαν και ψευδοπροφήται στον ιουδαϊκόν λαόν, όπως άλλωστε και μεταξύ σας θα παρουσιασθούν ψευδοδιδάσκαλοι, οι οποίοι με πολλήν επιτηδειότητα και πανουργίαν θα προσπαθήσουν να εισαγάγουν και διαδώσουν ολεθρίας αιρέσεις. Θα αρνούνται δε και θα παραμερίζουν αυτόν τον Κυριον και Δεσπότην, που τους εξηγόρασεν από την αιωνίαν καταδίκην με το αίμα του, και θα επισύρουν εναντίον του εαυτού των ταχείαν καταστροφήν.

Β Πε. 2,2-3 Και πολλοί θα παρασυρθούν από τους δολίους αυτούς αιρετικούς και θα ακολουθήσουν τας διαφόρους αυτών ακολασίας. Εξ αιτίας δε όλων αυτών θα βλασφημηθή και θα κακολογηθή ο δρόμος της χριστιανικής αληθείας, που οδηγεί στον αγιασμόν και την ομοίωσιν προς τον Θεόν. Και οι ψευδοδιδάσκαλοι αυτοί, σαν απατεώνες και δόλιοι έμποροι, δια να επιτύχουν εις βάρος σας αισχρά κέρδη, θα σας εκμεταλλευθούν με ψευδείς διδασκαλίας, τας οποίας θα συλλαμβάνη και θα πλάθη η νοσηρά των διάνοια. Εναντίον αυτών η καταδίκη δεν θα βραδύνη, όπως και εις την παλαιάν εποχήν δεν εβράδυνε εναντίον άλλων ομοίων των, και η απώλειά των δεν κοιμαται (αλλά θα εκσπάση βαρεία εναντίον των, όταν σταματήση πλέον η μακροθυμία του Θεού).

Α Ιω. 4,1 Αγαπητοί, μη δίδετε εμπιστοσύνην εις κάθε πνεύμα ανθρώπων, αλλά να εξετάζετε τους ανθρώπους, που διαβεβαιώνουν ότι έχουν Πνεύμα Θεού και πνευματικά χαρίσματα, εάν πράγματι είναι από τον Θεόν, διότι πολλοί ψευδοπροφήται έχουν βγη στον κόσμον.

Ιερ. 23,16 Ετσι ομιλεί και λέγει Κυριος ο παντοκράτωρ• Μη ακούετε τους λόγους των ψευδοπροφητών, διότι παραπλανούν τον εαυτόν των με ψευδή οράματα, ομιλούν σύμφωνσα με τας υπαγορεύσεις της πονηράς καρδίας των και όχι από το στόμα εμού του Κυρίου.




ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr
πηγη
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger