Την ώρα που ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, 
βγάζει της ΗΠΑ από την Συμφωνία των Παρισίων για την δήθεν «υπερθέρμανση», το νέο πολιτικό «φλερτ» της Νέας Τάξης, η Κίνα, αποφασίζει να φτιάξει μια ολόκληρη πόλη-δάσος. 
Σχεδιασμένη από τον Stefano Boeri, η πόλη θα φτιαχτεί στην περιοχή Liuzhou. 
Όπως αναφέρεται, μόλις ολοκληρωθεί, η νέα πόλη θα μπορέσει να φιλοξενήσει περί τα 30.000 άτομα, και θα μπορεί να απορροφήσει 10.000 τόνους διοξειδίου του άνθρακα, 57 τόνους ρύπων τον χρόνο, ενώ θα παράγει περίπου 900 τόνους οξυγόνου ετησίως. 
Εκεί θα «μαντρωθούν» λοιπόν δεκάδες χιλιάδες πολίτες για το «καλό του περιβάλλοντος». 
Σε αυτές τις πόλεις θα μεταφέρονται αναγκαστικά όσοι έχουν χάσει τα σπίτια τους. 
Η πόλη θα διαθέτει περίπου 1 εκατ. φυτά 100 διαφορετικών ειδών και περίπου 40.000 δέντρα. Όλα αυτά θα φυτευτούν σε σχεδόν όλες τις επιφάνειες της πόλης. Επίσης τα μεταφορικά μέσα της πόλης θα είναι σταθερής τροχιάς και ηλεκτρικά αυτοκίνητα. 
Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει επίσης ενεργειακή αυτονομία της πόλης. Σύμφωνα με την εταιρεία οι εργασίες θα έχουν ξεκινήσει μέχρι το 2020 και δεν αναμένεται να διαρκέσουν πολύ. 
Το παράδειγμα θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες και σίγουρα, αυτό θα επιδιωχθεί και στην χώρα μας! 
Εκατομμύρια πολιτών θα μεταφέρονται στις «πράσινες» πόλεις-γκέτο με ηλεκτρονικά μέσα μαζικής μεταφοράς, ποδήλατα και συγκεκριμένη εμβέλεια κινήσεων.

πηγή: volcanotimes.com
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger