Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΣ συμπεραίνουμε ότι όντως έλαβε χώρο ένα τέτοιο περιστατικό. 

Το ΓΕΕΘΑ με μια περίεργη δικαιολογία αναφέρει ότι: «Μια ομάδα Μαλτέζων τουριστών προσπάθησαν να υψώσουν τη σημαία της χώρας τους για να φωτογραφηθούν δίπλα στοά Κάστρο. 

Οι κάτοικοι που ήταν παρόντες και έτυχαν να δουν το περιστατικό «μπέρδεψαν» τη σημαία με αυτή της Τουρκίας.»

Ταυτόχρονα πηγές του ΓΕΕΘΑ άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο δήμαρχος και οι συν αυτώ να μην μετέφεραν σωστά τα γεγονότα την ευθύνη των οποίων είχαν. Κοινώς τους έχουν πετάξει το μπαλάκι.

Πάντως η ιστορία έχει πολλά κενά ενώ υπάρχουν και αρκετές συμπτώσεις. 

Μόλις εχθές είχε συλληφθεί ο Τούρκος εμπρηστής ο οποίος «αποδείχθηκε» ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα ενώ λίγο καιρό πιο πριν Τούρκοι επιχείρησαν να υψώσουν την Τουρκική σημαία στο Λευκό Πύργο. Αυτό επιβεβαιωμένο και αδιαμφισβήτητο γεγονός.

Ιδού η σημαία της Μάλτας....


Πηγή: newsnea.com

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η αρχική αναδημοσίευση σχετικά με το ζήτημα αυτό που έγινε ΕΔΩ ανέφερε τα εξής : 

"Στο Καστελόριζο στις οχτώ περίπου το βράδυ σήμερα το απόγευμα δύο άνδρες κατέβασαν την ελληνική σημαία από στυλό που βρίσκεται κοντά στο κάστρο και ανέβασαν την τουρκική σημαία. Κινητοποιήθηκε άμεσα ή αστυνομία και την κατέβασε. Δεν πρόλαβαν να τους αναγνωρίζουν τους δράστες.
 ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ  με πολιτικά μόλις βράδιασε για να μην τους αντιληφθεί οι τουρίστες έψαχναν ανάμεσα στους Τουρίστες.

Το κλιμάκιο της ΕΥΠ ΡΟΔΟΥ μετέβη στη νήσο και η φρουρά είναι σε επιφυλακή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΝΟΠΑΙΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥ οι δράστες είναι πράκτορες της ΜΙΤ που θέλουν να δημιουργήσουν θερμό επεισόδιο στο ακριτικό νησί.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ "


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger