Τέσσερις ισλαμιστές εξτρεμιστές που βρίσκονται στην Ελλάδα και θεωρείται ότι ανήκουν σε τζιχαντιστικούς πυρήνες που σχετίζονται με το Ισλαμικό Κράτος έχει υπό καθημερινή παρακολούθηση από η ΕΛ.ΑΣ και οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας.


Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει σημάνει συναγερμός μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ισπανία.

Η Αθήνα δεν έχει κάποια ένδειξη ότι είναι στόχος των τζιχαντιστών, αλλά όπως λέει ο αρμόδιος υπουργός, Νίκος Τόσκας, ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος για τέτοια θέματα.

Η ΕΛ.ΑΣ σε συνεργασία με την ΕΥΠ, όπως αναφέρει η Real News, έχει εντοπίσει τέσσερις εξτρεμιστές που χρησιμοποιούν «περίεργες εκφράσεις», έχουν επαφές με «ύποπτα» πρόσωπα στο εξωτερικό και τουλάχιστον δύο από αυτούς έχουν υπηρετήσει στο ISIS.

Οι δύο είναι μαροκινής καταγωγής και οι άλλοι δύο αιγυπτιακής, έχουν εισέλθει στη χώρα μας με το προσφυγικό ρεύμα και θεωρούνται ιδιαίτερα «σκληροί», ωστόσο δεν έχουν δώσει αφορμή για σύλληψή τους.

Υπό παρακολούθηση βρίσκονται επίσης και άλλα άτομα σε προσφυγικά κέντρα, παράτυπα τζαμιά, κυρίως στην Αττική και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Έτσι η Αστυνομία έχει ενισχύσει τις περιπολίες σε εμπορικούς δρόμους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και λαμβάνει μέτρα για την παρεμπόδιση της κυκλοφορίας σε πολυσύχναστους εμπορικούς και τουριστικούς χώρους.

Πηγή: crashonline.gr

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger