Απερίγραπτο σοκ υπέστη ο Αλμυρός προχθές το απόγευμα, όταν έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση της αυτοκτονίας ενός παλικαριού παραμονές Δεκαπενταύγουστου.

Πρόκειται για 27χρονο, αξιωματικό της Αεροπορίας, που υπηρετούσε στην 111 Πτέρυγα Μάχης. Ο νέος, που ήταν από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς του Αλμυρού, έβαλε τέλος στη ζωή του με δραματικό τρόπο.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ο νεαρός έκοψε αιφνίδια το νήμα τη ζωής με απαγχονισμό.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν ο πατέρας του παιδιού αντίκρισε το άψυχο σώμα του νεαρού στη σοφίτα του σπιτιού τους.

Κατέρρευσε στην εικόνα του νεκρού παλικαριού του και ο θρήνος που ξέσπασε συγκλόνισε την περιοχή. Η είδηση του θανάτου του νεαρού διαδόθηκε άμεσα. Όλοι πάγωσαν και βυθίστηκαν σε βαρύ πένθος.

Ολόκληρος ο Αλμυρός, παραμονές Δεκαπενταύγουστου, και η ευρύτερη περιοχή βιώνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα στιγμές ανείπωτου θρήνου.

Ολα συνέβησαν γύρω στις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου. Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, που ειδοποιήθηκαν έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της οικογένειας.

Ο άτυχος 27χρονος δυστυχώς ήταν νεκρός χωρίς κανένας να προλάβει να κάνει το παραμικρό για να τον σώσει. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, είχε φτιάξει αυτοσχέδιο βρόχο με ζώνη. Εδεσε το λουρί από ξύλινο δοκάρι της σοφίτας, ανέβηκε σε ένα τραπεζάκι, πέρασε το κεφάλι του γύρω από αυτό και έπεσε στο κενό.

Ο 27χρονος ήταν ένα παιδί ιδιαίτερα αγαπητό με άριστη διαδρομή από τα σχολικά του χρόνια, με λαμπρές σπουδές. Ήταν ένας νέος πολύ δραστήριος. Ασχολούνταν με αθλήματα και ήταν πολύ κοινωνικός. Ηταν δε άριστος αξιωματικός και υποδειγματικός στην εργασία του. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο συγκεκριμένος νέος είχε θέσει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άφησε πίσω του ένα σημείωμα με το οποίο εξηγεί του λόγους για τους οποίους προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Ο θρήνος της οικογένειάς του είναι απαρηγόρητος. Ολόκληρος ο Αλμυρός πενθεί για την απώλεια του λαμπρού νέου. Ένα 27χρονος με τόσο σπουδαίες προοπτικές έβαλε τέλος με ένα τόσο τραγικό τρόπο.

Η σορός του παλικαριού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής για τα ακριβή αίτια θανάτου του. Απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ συνεχίζει την προανάκριση.

taxydromos.gr

πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger