Ενώ οι σχέσεις Γερμανίας–Τουρκίας κλιμακώνονται από το κακό χειρότερο κάθε ημέρα που περνάει, ακτιβιστές στο Βερολίνο διάλεξαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να σπάσουν τα νεύρα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Με ισχυρούς προτζέκτορες πρόβαλλαν στους εξωτερικούς τοίχους της Τουρκικής Πρεσβείας στο Βερολίνο μια εικόνα του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, με υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο και στα αγγλικά να γράφει «γ@μήσου Ερντογάν».

Στην άλλη προβολή πάνω στην Τουρκική Πρεσβεία ο Τούρκος Πρόεδρος καταζητείται από την Ιντερπόλ ως τρομοκράτης.

«Τρομοκράτης Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν» γράφει χαρακτηριστικά, κάτι που δεν ξαφνιάζει κανέναν στη Δύση μιας και όλοι γνωρίζουν ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας υποστήριξε και ενίσχυσε τους τζιχαντιστές.

Νωρίτερα την Τρίτη, το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας προειδοποίησε τους πολίτες που ταξιδεύουν στην Τουρκία ότι κινδυνεύουν να συλληφθούν αυθαίρετα, ακόμη και στις τουριστικές περιοχές, ενώ την Κυριακή στο ντιμπέιτ μεταξύ Άνγκελας Μέρκελ και Μάρτιν Σουλτς ο καθένας από τους δύο δήλωσε με τον δικό του τρόπο ότι η Τουρκία δεν έχει καμία θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.



πηγή: tribune.gr

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger