Γράφει η Γεωργία Μάνθου
Από την Ελληνική ομογένεια της Γερμανίας προς  ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ

Η αφορμή

Η Ανησυχία για τη στάση του ΔΝΤ στην επερχόμενη αξιολόγηση γνωστή ως τρίτη αξιολόγηση, που θα πρέπει να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατόν, καθώς κατά το διάστημα Φεβρουαρίου – Απριλίου 2018  πρέπει να πραγματοποιηθούν οι συζητήσεις για τον τρόπο εξόδου από το πρόγραμμα, για το εάν θα παραμείνει τελικά το ΔΝΤ και για το χρέος, το ελληνικό αυτό θέμα θα γίνει η αφορμή για την ρήξη και τις επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα.

Ωστόσο σωστά εκφράζεται η  ανησυχία για τη στάση που θα τηρήσει το ΔΝΤ, κυρίως για τις ελληνικές τράπεζες. Γιατί εκεί πιθανόν να υπάρξει το πρόβλημα που θα οδηγήσει την χώρα σε εκλογική αναμέτρηση μέσα στο Φεβρουάριο του 2018.

Η πρόβλεψη

Ίσως να υπάρξουν και άλλες παράδοξες αιτίες πέραν των παραπάνω που ενδεχομένως να πάμε στις κάλπες στις 4 Φεβρουαρίου του 2018.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από την Γερμανία υπήρξε έντονο παρασκήνιο σε κυβερνητικό επίπεδο για εκλογές στην Ελλάδα ήδη εδώ και μήνες. Ωστόσο το ζήτημα αυτό για ευνόητους λόγους μετατοπίστηκε για τις αρχές του 2018.  

ΙΔΟΜΕΝ!!!


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger