Ομάδα περί 10 τσιγγάνων, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας, προκειμένου να ελευθερώσουν έναν ομόφυλό τους, έξω από τα δικαστήρια της πόλης. Οι τσιγγάνοι τραυμάτισαν δύο αστυνομικούς, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και κατάφεραν να ελευθερώσουν τον 25χρονο κρατούμενο, ο οποίος θα δικαζόταν για κλοπές σε σπίτια στην περιοχή της Βέργας.


Ο... δραπέτης νωρίτερα είχε εμφανιστεί αυτοβούλως στην ανακρίτρια μαζί με τον Αθηναίο δικηγόρο του, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης. Οπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, η ανακρίτρια κάλεσε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και ο καταζητούμενος συνελήφθη. Οταν δύο ώρες μετά επέστρεψε με τη συνοδεία δύο αστυνομικών για να απολογηθεί, η ανακρίτρια και η εισαγγελέας υπηρεσίας αποφάσισαν την προφυλάκισή του. Στο μεταξύ στα δικαστήρια είχε μαζευτεί και το σόι του κατηγορούμενου, που όταν άκουσε ότι θα τον πάνε φυλακή τα έβαλε με το δικηγόρο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τσιγγάνοι αγρίεψαν πολύ, έβρισαν το δικηγόρο και οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να κατεβάσουν στο υπόγειο γκαράζ τον κατηγορούμενο για να τον βγάλουν από τα δικαστήρια. Το αυτοκίνητο όμως της Ασφάλειας ήταν παρκαρισμένο στο δρόμο από τη μεριά της Ψαρών, οπότε άνοιξαν την γκαραζόπορτα των δικαστηρίων και εκείνη την ώρα ήρθαν αντιμέτωποι με την ομάδα των εξαγριωμένων τσιγγάνων. Ο κρατούμενος κατάφερε πάνω στην αναμπουμπούλα και το 'σκασε, αλλά οι δύο ασφαλίτες έτρεξαν ξοπίσω του και τον έπιασαν πίσω από το σούπερ μάρκετ του Σκλαβενίτη, στην οδό Υδρας. 

Προς τα εκεί όμως είχαν τρέξει και οι υπόλοιποι τσιγγάνοι που για να πάρουν από τα χέρια των αστυνομικών τον δικό τους, τους επιτέθηκαν και άρχισαν να τους χτυπάνε, καταφέρνοντας έτσι ο κρατούμενος να διαφύγει και πλέον καταζητείται.

Πηγή: www.eleftheriaonline.gr, stoxos.gr

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger