Διάγγελμα «πολέμου» από τον Ν.Τραμπ o oποίος έθεσε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τις ΗΠΑ και γνωστοποίησε πως η FEMA αναλαμβάνει δράση με επιστράτευση όλων των μέσων και διαθέσιμων πόρων.
Ταυτόχρονα ο πρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε για ανάγκη να παραμείνει ενωμένο το Αμερικανικό Έθνος και τόνισε πως θα παραμείνουμε και θα επανέλθουμε πιο ισχυροί! 

Δεν είναι μόνο ο τυφώνας «Irma» αλλά πλέον προστέθηκε και ο » Jose». Για πρώτη φορά 2 Ατλαντικοί τυφώνες έχουν ταχύτητα ανέμων μεγαλύτερη των 150 μιλίων την ώρα, δηλαδή χτυπούν τις ΗΠΑ 2 επί 150 mph! 

Η πλειοψηφία των κατοίκων της Φλόριντα αποχωρούν από την πόλη. Το γνωστό Miami Beach αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν με τη θάλασσα να έχει διαβρώσει ήδη ένα μέτρο το έδαφος.

Ο κυκλώνας Χοσέ, ο οποίος βρίσκεται στον Ατλαντικό και απέχει 700 χιλιόμετρα ανατολικά από τις Μικρές Αντίλλες, ενισχύθηκε κι άλλο σήμερα, φτάνοντας στην κατηγορία 4 της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ-Σίμπσον! 

«Μην αγνοείτε τις εντολές εκκένωσης. Να θυμάστε: μπορούμε να ξαναχτίσουμε το σπίτι σας, δεν μπορούμε να ξαναχτίσουμε τη ζωή σας. Όλοι πρέπει να προετοιμαστούν για εκκένωση σύντομα», προειδοποίησε ο κυβερνήτης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. 

Η Φλόριντα έχει πληθυσμό 20 εκατομμυρίων αλλά μέχρι στιγμής οι εντολές υποχρεωτικής εκκένωσης αφορούν μόνο 1 εκατομμύριο ανθρώπους στην Πολιτεία αυτή και στη γειτονική Τζόρτζια. 

«Αυτή η καταιγίδα είναι πανίσχυρη και θανάσιμη», επέμεινε ο Σκοτ ο οποίος έχει πολλαπλασιάσει τις τελευταίες ημέρες τις εκκλήσεις του προς τους κατοίκους να φύγουν από τις ζώνες που απειλούνται από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

«Σήμερα είναι η ημέρα για να κάνετε το σωστό για την οικογένειά σας, να την οδηγήσετε στην ενδοχώρα για να είναι ασφαλής» συνέχισε ο κυβερνήτης, υπογραμμίζοντας για άλλη μία φορά ότι η έκταση του κυκλώνα είναι «μεγαλύτερη από την Πολιτεία μας στο σύνολό της». 

Ταυτόχρονα, Αμερικανοί ειδικοί έκαναν μια ισχυρή ανακοίνωση για πρώτη φορά , κατηγορώντας τη Ρωσία για «τρομοκρατία του κλίματος» προκαλώντας για πρώτη φορά έκπληξη σε παγκόσμιο επίπεδο . 

Οι ίδιοι πιστεύουν ότι η Ρωσία έχει ένα ισχυρό «κλιματικό όπλο» με το οποίο δημιουργήθηκε και «αποστάλθηκε» στο Τέξας ο θανατηφόρος τυφώνας «Harvey», ο οποίος ήταν ο μεγαλύτερος στον Κόλπο του Μεξικού μετά τον τυφώνα «Κατρίνα» το 2005. Ο τυφώνας προκάλεσε βροχοπτώσεις 11 τρισεκατομμυρίων γαλονιών. 

Φαίνεται πως έχουμε νέο πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ , που αφορά την κατηγορία από κύκλους στην Ουάσιγκτον προς την Μόσχα για «κλιματική τρομοκρατία» σε σχέση με τον τυφώνα «Harvey», αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα.

Κύκλοι στις ΗΠΑ έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι ο καταστροφικός τυφώνας «Harvey,» ο οποίος προκάλεσε καταστροφική ζημιά στο Τέξας, δημιουργήθηκε με τη χρήση των ρωσικών «κλιματικών» όπλων από την ρωσική κρατική εταιρεία ROSTEK. 

Επιπλέον, οι ίδιοι κύκλοι πιστεύουν ότι οι έντονες βροχές στη Γερμανία και τη Γαλλία «προκλήθηκαν» επίσης από την Ρωσία. 

Οι Αμερικανοί την αποκάλεσαν ως «κλιματική τρομοκρατία» η οποία αποτελεί κομμάτι του ρωσικού υβριδικού πολέμου . 

Υπάρχουν πολλά άρθρα και εγγραφές βίντεο στα οποία οι Αμερικανοί ειδικοί αναφέρουν ότι ο «Harvey» δημιουργήθηκε τεχνητά και σκόπιμα και στάλθηκε κατά του Τέξας. 

Επιπλέον οι ίδιοι που είναι λάτρεις των συνωμοσιών δεν περιορίστηκαν εκεί και κατηγόρησαν την Ρωσία για τη δημιουργία βαριών βροχοπτώσεων στο Βερολίνο και το Παρίσι, 29 Ιουνίου και 9 Ιουλίου αντίστοιχα, ως κάτι που προέκυψε από την χρήση «ισχυρού κλιματικού όπλου», που δημιουργήθηκε από την Rostek . 

Επιπλέον, διαπίστωσαν ότι σε ρωσικό,έδαφος υπάρχουν εγκαταστάσεις για τη δημιουργία σύννεφων βροχής και καταιγίδων που μπορούν να δημιουργήσουν σε λίγα λεπτά τεράστια σύννεφα κορεσμένα με πολύ νερό. 

Οι γεννήτριες αυτές χρησιμοποιούν έναν αντιδραστήρα πυρηνικής σύντηξης ως πηγή θερμότητας και καταναλώνουν τεράστια ποσά ενέργειας για να δημιουργήσουν τέτοια σύννεφα. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πόσες από αυτές τις γεννήτριες απαιτούνται για να δημιουργήσουν έναν θανάσιμο και καταστροφικό τυφώνα όπως τον «Harvey». 

«Τα επιχειρήματα και οι θεωρίες των Αμερικανών «ειδικών» παρουσιάζονται ως παράλογα , αλλά ταιριάζουν απόλυτα στην έννοια της δαιμονοποίησης της Ρωσίας«, τονίζει Ρώσος αξιωματούχος. 

Όλα αυτά όμως δεν δύναται να πιστοποιηθούν και για όλα αυτά είναι απαραίτητο να κατανοηθεί ότι ενδεχομένως να αποτελούν μέρος του πολέμου πληροφόρησης της Ουάσινγκτον ενάντια στη Μόσχα. Η μήπως όχι και έχει ξεκινήσει ήδη ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος; 

Άρθρο του βρετανικού τύπου αποκαλύπτει ότι αυτού του τύπου τα όπλα υπάρχουν και έχουν χρησιμοποιηθεί από τις ΗΠΑ. Η ουσία όμως είναι το εάν θα μάθουν ποτέ οι πολίτες του πλανήτη όλη την αλήθεια κάποτε; 




πηγή/thesecretrealtruth.blogspot.com, ellasnafs.blogspot.gr

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger