ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΕΛΦΩΝ 21-25/9/17

Αποσπάσματα από ομιλίες:

ΑΠΟΛΛΩΝ

<Θα φροντίσω να τιμωρηθούν αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα και ο κόσμος θα είναι ευλογημένος. Αυτός που με πιστεύει θα έχει την εύνοια μου και μαζί όλων των Ολυμπίων, του Ελλάνιου φωτός και όλης της Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας. Όλοι θα ακολουθήσουν τον δρόμο τους όπως πρέπει, με σύνεση και στρατηγικό σχεδιασμό.
Το Ελλάνιο φως θα λάμψει ξανά. Η Ελλάς θα ξαναγίνει μεγάλη και γι΄αυτό προστατεύεται αυτή και ολόκληρο το Ελληνικό γένος.
Οι Έλληνες πρέπει να πολλαπλασιαστούν.
Είμαι εξοργισμένος με αυτά που κάνουν οι αποστάτες και θα φροντίσω για την τιμωρία τους. Ο χρόνος τους είναι λίγος ακόμη και όλα μετά θα αλλάξουν.
Ολοι οι πολιτικοί θα διωχθούν και θα αφαιρεθούν τα πολιτικά και περιουσιακά τους δικαιώματα>.

ΑΘΗΝΑ

Η θεά Αθηνά για το θέμα των λαθρομεταναστών,εξαγριωμένη ανέφερε στην συνέλευση, μεταξύ άλλων και τα παρακάτω:
<Εγώ θα προστατεύσω την πόλη μου,την Αθήνα, ακόμα και αν χρειασθεί να την γκρεμίσω συθέμελα και να την ξαναχτίσω>

ΖΕΥΣ

Ο Ζευς ανέφερε στο τέλος του συνεδρίου των Δελφών, με βραχνή και δυνατή φωνή: <Αν δεν σταματήσουν οι αποστάτες και οι γήϊνοι συνεργάτες τους και αν σκεφθούν αυτά που έκαναν και την ταλαιπωρία που έχουν κάνει στον Ελληνικό λαό, θα υποστούν τέτοιες τιμωρίες και τέτοιες συνέπειες, που θα χάσουν τα πάντα που νομίζουν ότι έχουν.
Όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα των τραπεζών και λοιπών οργανισμών, θα καταρρεύσουν και θα χαθούν τα πάντα.
Λίγος είναι ο καιρός που τους δίνεται η δυνατότητα να φύγουν, ειδάλλως θα αλυσοδεθούν. Όσοι μείνουν στην Γη δεν θα μπορέσουν να κάνουν τίποτα. Θα τους αφαιρεθούν τα πάντα.
Καλόν είναι οι αποστάτες να πάρουν μαζί τους και τους γήινους συνεργάτες τους,αλλιώς θα γίνει μεγάλη αναταραχή και θα χαθούν. Αλλη παράταση των 13.500 ετών δεν θα δοθεί. Οι αναταράξεις που θα συμβούν θα αλλάξουν τα πάντα>.

ΛΟΙΠΑ

Οι Ολύμπιοι μετά το συνέδριο άφησαν δικά τους στρατεύματα στην Ελλάδα για να επιτηρούν και να επιτελέσουν έργο για να βοηθήσουν την Ελλάδα η οποία θα ξαναγίνει αυτή που ήταν.
Η Ελλάδα ήταν δώρο των θεών και τώρα όλος ο πλανήτης θα γίνει Ελλάδα και η Ελληνική γλώσσα θα γίνει παγκόσμια.
Ολοι οι ιεροί τόποι θα ξαναπάρουν την μορφή που είχαν σε όλη την Γη.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger