Προκήρυξη για προσλήψεις νοσηλευτών, λογοθεραπευτών και εργοθεραπευτών ανακοίνωσε το Λιμενικό Σώμα. 

Δείτε παρακάτω όσα πρέπει να γνωρίζετε και διαβάστε όλη την προκήρυξη. 

Περιγραφή Θέσης

Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Υγειονομικού. (Αριθμ. 2421.6-11/62237/2017 – ΦΕΚ Τεύχος Β 3081/06.09.2017)
Προκήρυξη διαγωνισμού



 Ο διαγωνισμός για την απευθείας κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής Ειδικότητας Υγειονομικού προκηρύσσεται με απόφαση του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης καθορίζεται σύμφωνα με τις διατάξεις της παρούσας.

Στην προκήρυξη καθορίζεται ο αριθμός των προκηρυσσόμενων θέσεων, συνολικά και επιμέρους ανά ειδικότητα προέλευσης υποψηφίων, σύμφωνα με τις υπηρεσιακές ανάγκες.

Στην προκήρυξη αναφέρονται:

α. Τα απαιτούμενα προσόντα.
β. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ο χρόνος και ο τρόπος υποβολής τους.
γ. Η διαδικασία και ο τρόπος διεξαγωγής της υψομέτρησης, των υγειονομικών εξετάσεων, των αθλητικών δοκιμασιών και των ψυχοτεχνικών δοκιμασιών.
δ. Η διαδικασία της επιλογής των υποψηφίων με το σύστημα μοριοδότησης.
Επίσης στην προκήρυξη ή σε άλλες αποφάσεις του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής θα αναφέρεται και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια σχετική με τη διεξαγωγή και τη διαδικασία του διαγωνισμού.

Ειδικότητες προέλευσης Υποψηφίων

Οι ειδικότητες προέλευσης με τις οποίες ιδιώτες υποψήφιοι δύνανται να καταταγούν απ’ ευθείας ως Υπαξιωματικοί Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Ειδικότητας Υγειονομικού, καθορίζονται ως εξής:

α. Νοσηλευτές.
β. Φυσιοθεραπευτές.
γ. Λογοθεραπευτές.
δ. Εργοθεραπευτές.



 Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό σε μία (01) μόνο ειδικότητα προέλευσης από τις αναφερόμενες στην προκήρυξη.

Σε περίπτωση που αριθμός προκηρυχθεισών θέσεων μιας ειδικότητας μετά το πέρας όλων των διαδικασιών του άρθρου 7 της παρούσης δεν καλύπτεται από τους εναπομείναντες υποψηφίους της ειδικότητας αυτής, τότε οι θέσεις αυτές συμπληρώνονται με απόφαση του Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ως ακολούθως:

α. Κενές θέσεις ειδικότητας Νοσηλευτών συμπληρώνονται από υποψηφίους των κάτωθι ειδικοτήτων με την εξής σειρά προτεραιότητας και μέχρι καλύψεως των κενών θέσεων:

«Φυσιοθεραπευτών, Λογοθεραπευτών, Εργοθεραπευτών».
β. Κενές θέσεις ειδικότητας Φυσιοθεραπευτών συμπληρώνονται από υποψηφίους των κάτωθι ειδικοτήτων με την εξής σειρά προτεραιότητας και μέχρι καλύψεως των κενών θέσεων:

«Νοσηλευτών, Λογοθεραπευτών, Εργοθεραπευτών».

γ. Κενές θέσεις ειδικότητας Λογοθεραπευτών συμπληρώνονται από υποψηφίους των κάτωθι ειδικοτήτων με την εξής σειρά προτεραιότητας και μέχρι καλύψεως των κενών θέσεων:

«Νοσηλευτών, Φυσιοθεραπευτών, Εργοθεραπευτών».

δ. Κενές θέσεις ειδικότητας Εργοθεραπευτών συμπληρώνονται από υποψηφίους των κάτωθι ειδικοτήτων με την εξής σειρά προτεραιότητας και μέχρι καλύψεως των κενών θέσεων: «Νοσηλευτών, Φυσιοθεραπευτών, Λογοθεραπευτών».



 Γενικά προσόντα υποψηφίων

Οι υποψήφιοι, σύμφωνα με τα οριζόμενα στα άρθρα 3, 4 και 6 του ν. 3079/2002 (Α ́ 311), όπως ισχύει, πρέπει:
α. Να είναι Έλληνες πολίτες, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα ή Δημοτολόγια της Χώρας.

β. Να μην έχουν υπερβεί το 30ο έτος της ηλικίας τους, όριο το οποίο θεωρείται ότι συμπληρώνεται κατά την 31η Δεκεμβρίου του έτους διενέργειας του διαγωνισμού.
γ. Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, χωρίς να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό όσοι για λόγους συνείδησης αρνούνται να εκπληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις σύμφωνα με τη νομοθεσία [αρθ.59-65 του ν. 3421/2005 (Α’ 302), όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει].

δ. Να είναι κάτοχοι ομώνυμου ανά ειδικότητα πτυχίου τμήματος Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Ε.Ι.) Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού Τομέα της ημεδαπής, ως αναλυτικά καθορίζεται στο επόμενο άρθρο, ή ισότιμου και αντίστοιχου της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, καθώς και κάτοχοι Άδειας άσκησης επαγγέλματος ή Βεβαίωσης Άδειας άσκησης επαγγέλματος ή Βεβαίωσης άσκησης επαγγέλματος, στις περιπτώσεις που αυτό προβλέπεται.

ε. Να έχουν τουλάχιστον καλή γνώση (Β2) της αγγλικής ή γαλλικής ή ιταλικής ή γερμανικής ή ισπανικής γλώσσας.
στ. Να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα:

(1) επεξεργασία κειμένων, (2) υπολογιστικά φύλλα και (3) υπηρεσίες διαδικτύου.

ζ. Να πληρούν τις προϋποθέσεις καταλληλότητας η οποία θα κρίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 της παρούσας. Ειδικά καθορίζεται ότι οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70 μ. και οι γυναίκες τουλάχιστον 1,60 μ., αμφότεροι χωρίς υποδήματα.
η. Να μην έχουν καταδικαστεί σε οποιοδήποτε βαθμό:

(1) για τέλεση ή απόπειρα τέλεσης κακουργήματος σε οποιαδήποτε ποινή.

(2) για τέλεση ή απόπειρα τέλεσης ποινικών αδικημάτων

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα / ιδιότητες (τίτλους, κ.λπ.) τουλάχιστον μέχρι την ημερομηνία εκπνοής της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger