Συνέβη ένα πολύ περίεργο φαινόμενο ανάμεσα σε 2 ουρανοξύστες εμφανίζονταν αστραπές στη συγκεκριμένοι τοποθεσία σαν να υπήρχε μια ενεργειακή αλληλοσύνδεση αγνώστου ισχύος και προελεύσεως. 


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Στην συνεχεία εμφανίστηκε μια αιωρούμενη φιγούρα στον αέρα που προκαλεί πολλά ερωτήματα.

Κάποιος απλός παρατηρητής αυτών των περίεργων φαινομένων θα θεωρήσει πώς πρόκειται για ένα ηλεκτρομαγνητικό σόου που μάλλον έχει σκοπό να τραβήξει το ενδιαφέρον και την προσοχή από αλλά πάλι σημαντικά γεγονότα.



Το ενδιαφέρον είναι πώς το φαινόμενο αυτό εμφανίζεται σχεδόν καθημερινά στο ίδιο μέρος προκαλώντας μάλιστα και έναν χαρακτηριστικό θόρυβο.



Το ερώτημα που τίθεται είναι τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτό το σημείο στον αέρα και το χαρακτηριστικό είναι πώς μετά από αυτές τις περίεργες εμφανίσεις έχουμε περίεργα φαινόμενα σε πολλά αεροδρόμια όπως το Φρανκφούρτης, Μελβούρνης, Σιγκαπούρης, Ζυρίχης και λοιπά. Ενώ σημειώνεται μπλοκαρίζονταν λειτουργίες ηλεκτρονικών υπολογιστών και Laptops.

Όπως αποδεικνύεται πίσω από τα περίεργα γεγονότα και φαινόμενα βρίσκεται η εταιρία Amadeus.

Τι είναι αυτή η Amadeus, η Amadeus είναι μια μεγάλη εταιρία τεχνολογικών εφαρμογών που είναι υπεύθυνη και ελέγχει όλα τα συστήματα των επικοινωνιών των αερογραμμών και των ταξιδιωτικών εταιριών σε όλο τον κόσμο.

Επίσης ελέγχει τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στα μεγάλα ξενοδοχεία και στις μεγάλες εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Όλα αυτά πρέπει να έχουν σχέση με την δημιουργία ισχυρών ενεργειακών πεδίων στην ατμόσφαιρα και είναι πολύ πιθανόν σε συνεργασία με το HARPP να έχουν προκαλέσει τα τελευταία ισχυρά καιρικά φαινόμενα, τυφώνες και λοιπά με καταστρεπτικότατες συνέπειες.

πηγή/ nikosxeiladakis.gr

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger