Είναι γεγονός: Είναι σε κυκλοφορία πια το πρώτο Ελληνικό Κρυπτονόμισμα, με το όνομα Hellenic Coin (HNC). 

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που προκύπτει από το σχετικό δελτίο τύπου “Το Ελληνικό ψηφιακό νόμισμα, Hellenic Coin (HNC), είναι ένα ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο σχεδιασμένο να λειτουργεί ως μέσο ανταλλαγής με κρυπτογράφηση, έτσι ώστε να εξασφαλίζει την ασφάλεια των συναλλαγών και να ελέγχει τη δημιουργία πρόσθετων μονάδων του νομίσματος. 

Το Ελληνικό Ψηφιακό νόμισμα ταξινομείται ως υποσύνολο ψηφιακών εναλλακτικών νομισμάτων και εικονικών νομισμάτων. Βασισμένο στην τεχνολογία του Bitcoin,το οποίο δημιουργήθηκε το 2009 και ήταν το πρώτο αποκεντρωμένο ψηφιακό νόμισμα, tο Hellenic Coin (HNC) αποτελεί ένα εναλλακτικό νόμισμα που επίσης λειτουργεί με αποκεντρωμένο έλεγχο, σε αντίθεση με τα συγκεντρωτικά ηλεκτρονικά χρήματα από τα κεντρικά τραπεζικά συστήματα. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία Blockchain και σχεδιασμένο με υψηλή κρυπτογράφηση και απόλυτη ασφάλεια, το Ελληνικό ψηφιακό νόμισμα (HNC), αναμένεται να παίξει ηγετικό ρόλο μεταξύ των εναλλακτικών κρυπτονομισμάτων.

Το Hellenic Coin (HNC) δημιουργήθηκε το 2015 από μια ομάδα ανθρώπων με υψηλές δεξιότητες και υψηλό πανεπιστημιακό υπόβαθρο, ενώ η διαπραγμάτευσή του στη διεθνή αγορά των Κρυπτονομισμάτων ξεκίνησε στις 21 Ιουλίου 2015 με κωδικό αναγνώρισης HNC (Hellenic Coin). Κάθε χρήστης Hellenic Coin (HNC) διαθέτει ένα δημόσιο κλειδί (Public key), καθώς και ένα ιδιωτικό (Private key), το οποίο λειτουργεί σαν μυστικός κωδικός.
Χάρη στην υψηλή τεχνολογία που χρησιμοποιεί, είναι ένα απολύτως ασφαλές κρυπτονόμισμα για τον επενδυτή, καθώς επίσης κι ένα σημαντικό μέσο συναλλαγών μεταξύ αγοραστή και πωλητή.
Ως προς τη διεθνή εμπορική του διείσδυση, το Hellenic Coin (HNC) αναμένεται στις αρχές του 2018 να καθιερωθεί ως ένα Διεθνές κρυπτονόμισμα το οποίο θα γίνεται αποδεκτό μέσο συναλλαγής από 15.000 Ηλεκτρονικά Καταστήματα παγκοσμίως.
Ο ρόλος του ως Ελληνικό κρυπτονόμισμα αναμένεται να είναι εξίσου σημαντικός, ιδιαίτερα στον κλάδο του -ταχέως αναπτυσσόμενου- Ελληνικού Τουρισμού: Ελληνικές Τουριστικές Ξενοδοχειακές Μονάδες έχουν ήδη ξεκινήσει τη σύνδεσή τους με το Hellenic Coin (HNC), αποδεχόμενες οι κρατήσεις και οι πληρωμές τους να πραγματοποιούνται αποκλειστικά (όταν είναι με Coin) με χρήση του Hellenic Coin (HNC).

Το Hellenic Coin (HNC), όπως και τα άλλα κρυπτονομίσματα, διαπραγματεύεται 365 ημέρες και καθ΄ όλο το εικοσιτετράωρο μέσα από τη διεθνή πλατφόρμα συναλλαγών “Livecoin” (www.livecoin.net), μέσω της οποίας ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ανοίξει και να ενεργοποιήσει το ηλεκτρονικό του πορτοφόλι αγοράζοντας το κρυπτονόμισμα Hellenic Coin (HNC) για όλες τις εμπορικές συναλλαγές τους καθώς και για τις επενδυτικές του δραστηριότητες, ενώ είναι προγραμματισμένο να τοποθετηθεί και σε άλλα τέσσερα(4) ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων μέχρι το τέλος του 2017.

Επίσημο Web site καθώς και περισσότερες πληροφορίες και ερωτήματα σχετικά με το Ελληνικό Κρυπτονόμισμα θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.helleniccoin.com

πηγή: ignomisou.gr

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger