Σε 42 ημέρες φυλάκιση καταδικάστηκε ο 47χρονος, Στράτος Δασκαρόλης, επειδή δεν πλήρωσε τα διόδια.

«Πριν 2 – 3 χρόνια χρειάστηκε να ανεβώ Αθήνα με το αμάξι μου και δεν πλήρωσα τα διόδια. Πριν λίγους μήνες μου έστειλαν 7 κλήσεις των 200 ευρώ η κάθε μια. Εγώ δεν δέχτηκα να τις παραλάβω και τώρα μου ζητούν άδεια πινακίδες και με πάνε δικαστικώς», είπε ο 47χρονος

Σε 42 ημέρες φυλάκιση καταδικάστηκε ο 47χρονος, Στράτος Δασκαρόλης, επειδή δεν πλήρωσε τα διόδια. «Αρνούμαι να εξαγοράσω την ποινή μου. Θα πάω φυλακή» δηλώνει ο Καλαματιανός… 

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση του πταισματοδικείου Καλαμάτας να επιβάλει ποινή φυλάκισης 42 ημερών σε έναν 47χρονο Καλαματιανό, ο οποίος δεν πλήρωσε τα διόδια.
Συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος σημειώνει, η ιστορία έχει ως εξής: «Πριν 2 – 3 χρόνια χρειάστηκε να ανεβώ Αθήνα με το αμάξι μου και δεν πλήρωσα τα διόδια. Πριν λίγους μήνες μου έστειλαν 7 κλήσεις των 200 ευρώ η κάθε μια. Εγώ δεν δέχτηκα να τις παραλάβω και τώρα μου ζητούν άδεια πινακίδες και με πάνε δικαστικώς στις 27 Σεπτεμβρίου».

Σημειώνεται ότι μετά την απόφαση του δικαστηρίου ο 42χρονος αρνήθηκε να πληρώσει την ποινή που του επιβλήθηκε εμμένοντας στη θέση του ότι προτιμά να οδηγηθεί στις φυλακές.

«Θα κάνω το καθήκον μου»

Ο Στράτος Δασκαρόλης, λίγο πριν καταδικαστεί από το Πταισματοδικείο της Καλαμάτας καλούσε σε συμπαράσταση και δήλωνε οτι θα πράξει το καθήκον του. «Δεν μπορώ να περιγράψω σε τι ψυχολογική κατάσταση βρίσκομαι αυτήν την στιγμή, αυτοί που με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν. Εγώ προσωπικά το βλέπω ως μια μάχη που πρέπει να δοθεί και δεν πρέπει να είμαι μόνος μου. Χρειάζομαι την βοήθεια σου χρειάζομαι την παρουσία σου στον δικαστήριο να πάρω δύναμη να δείξουμε ότι δεν είμαστε μονάδες .Εσείς που με γνωρίζετε ξέρετε ότι θα κάνω το καθήκον μου κάντε και εσείς το δικό σας».

Το κλητήριο θέσπισμαδιο

Ο 47χρονος είχε κληθεί στο Πταισματοδικείο της Καλαμάτας από τις 4 Ιουλίου όταν του επιδόθηκε το πιο κάτω κλητήριο θέσπισμα:



Πηγή: Messiniapress.gr, newsauto.gr

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger