Στα τέλη του Απριλίου του 2018 σε γνωστό πεντάστερο ξενοδοχείο του νομού Ηρακλείου 200 ζευγάρια θα ανταλλάζουν τους συντρόφους τους επιδιδόμενοι σε σεξουαλικά όργια.

Την εκδήλωση οργανώνει το ολλανδικό site γνωριμιών SDC και απευθύνεται αποκλειστικά σε swingers.

Η «Κρήτη δεν θα μοιάζει σε τίποτα με ό,τι ξέρατε πριν» τονίζει με νόημα σε ανάρτησή της η ιστοσελίδα, προτείνοντας παράλληλα σε όσους δηλώσουν συμμετοχή, να απολαύσουν εκτός από τις βραδιές αχαλίνωτου σεξ, τη γοητευτική ατμόσφαιρα μιας παραθαλάσσιας παραλιακής κωμόπολης με ταβέρνες και καταστήματα σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο, οι χώροι του οποίου αναμένεται να διαμορφωθούν ανάλογα για τις ανάγκες του event.



Σύμφωνα με το holidaynews.gr, οι swingers θα έχουν δικαίωμα να κάνουν σεξ σε πολλούς κοινόχρηστους χώρους και σε κοινή θέα, όπως στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα ή στο υπόγειο και στις αίθουσες που φέρουν τις ονομασίες Sexy Sins Lounge και SDC Pleasure Dome.

Οι τιμές κρίνονται ιδιαίτερα τσουχτερές και ξεκινούν από 1.149 ευρώ για ένα απλό δίκλινο δωμάτιο και φτάνουν τα 1.849 ευρώ για μια junior suite, ενώ φυσικά ξεχωριστά κοστίζουν τα αεροπορικά εισιτήρια για όσους ταξιδέψουν από το εξωτερικό.

Δείτε βίντεο του πρακτορείου από προηγούμενα πάρτι:




πηγή: thecaller.gr

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger