Αρχαίες Πύλες : Η Αρχαία Πύλη του Hayu Marka και του Mada'in Saleh παρουσιάζουν αξιοσημείωτες ομοιότητες που είναι πέρα για πέρα συναρπαστικές. 

Είναι δυνατόν - όπως λένε οι θρύλοι - ότι αυτά τα αρχαία αξιοθέατα ξεπερνούν την ορθολογική μας κατανόηση και ότι στην πραγματικότητα είναι «αρχαίες θύρες» που οδηγούν σε απομακρυσμένες περιοχές  στο σύμπαν;

Υπάρχουν πολλές αρχαίες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο που παρουσιάζουν συναρπαστικές ιδιότητες που οι αρχαιολόγοι δεν μπορούν να εξηγήσουν. Διάφορες αρχαίες τοποθεσίες σε ολόκληρο τον πλανήτη αποδεικνύουν ότι χιλιάδες χρόνια πριν οι αρχαίοι πολιτισμοί γνώριζαν μια χαμένη τεχνολογία που δεν γνωρίζουμε σήμερα.



Αρχαία μέρη όπως η Πύλη του Hayu Marka στη Νότια Αμερική και η Mada'in Saleh στην Αφρική παρουσιάζουν εντυπωσιακές ομοιότητες όχι μόνο στην κατασκευή τους αλλά και στην εκτεταμένη ιστορία τους που μιλάει με συναρπαστικές λεπτομέρειες.
Οι ντόπιοι θεωρούν αυτές τις αρχαίες τοποθεσίες ως τόπους με μυστικιστικές δυνάμεις. 

Αυτές οι περίεργες πόρτες δημιουργήθηκαν από αρχαίους  πολιτισμούς πριν από χιλιάδες χρόνια για μυστήριους λόγους. 

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν δεκάδες αρχαίες τοποθεσίες ανά την υφήλιο που εμφανίζουν συναρπαστικές ομοιότητες, σαν να είχαν αλληλοσυνδεθεί μεταξύ τους.

Το Hayu Marka στο σύγχρονο Περού. Είναι μια  αρχαία «Stargate», που  βρίσκεται κοντά στη λίμνη Titicaca και αναφέρεται από τους ντόπιους ως Maru Muru, αλλά πολλοί το γνωρίζουν ως την πύλη των θεών.

Οι θρύλοι λένε ότι αυτή η πόρτα θα ανοίξει μια μέρα και θα καλωσορίσει τους δημιουργούς θεούς όλης της ανθρωπότητας. Αυτοί οι θεοί λέγεται ότι θα επιστρέφουν με τα "Ηλιακά πλοία" τους και ολόκληρη η ανθρωπότητα θα τους αντικρίσει  με δέος.

Η αινιγματική "Πύλη των θεών" ανακαλύφθηκε τυχαία όταν ο τοπικός ξεναγός Jose Luis Delgado Mamani περπατούσε στη γύρω περιοχή...

Ανατρέξτε για περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ ...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger