Είναι αδιανόητα όλα αυτά που καταγγέλλονται και τονίζουμε δεν μπορούμε να τα πιστέψουμε...

Δεν μπορεί να συμβαίνουν όλα αυτά στην Ελλάδα, παρακαλούμε τον αρμόδιο υπουργό να απαντήσει στον Ελληνικό λαό για όλα τα παρακάτω που τον κατηγορούν κι επίσης ο αρμόδιος εισαγγελέας να επέμβει για να δει αν τα στοιχεία του εν λόγου πράκτορα είναι αληθινά, γιατί το ζήτημα που προκύπτει είναι εξαιρετικά σοβαρό.

Ποιο είναι το ζήτημα;

Όπως ισχυρίζεται, λοιπόν,  ο π. πράκτορας της ΕΥΠ  Μανώλης Χατζησάββας από την Ρόδο, που τον είχε αποκαλέσει ο κύριος Καμμένος ως πράκτορα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών,  υπάρχει ένα απόρρητο αρχείο, όπου αν είναι δυνατόν, είχε στην κατοχή του ο υπουργός Πάνος Καμμένος για να φακελώνει ως «Πράκτορες»  Έλληνες πολίτες, δείτε τα όσα αναφέρει για τον υπουργό εδώ :

https://www.edocr.com/…/Ellhnes-ws-Praktores-fakelwnei-o-yp

Ιδού η ανάρτηση του Χατζησάββα για τα όσα αδιανόητα καταλογίζει στον υπουργό και στο facebook :


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Γιατί ο Μ. Χατζησάββας κατέβασε το αρχείο; Μήπως γιατί ήταν απλά μια λίστα των κομματαρχών του χοντροπαιδοβούβαλου άνευ ουσίας και αξίας απ΄όσο προλάβαμε να δούμε; Μανόλη κοίτα να σοβαρευτείς και να μη βγάζεις κάθε παπαριά στη φόρα γιατί έτσι χάνεις το δίκιο σου που σίγουρα το έχεις μετά τις απανωτές πουστιές που σου έκαναν τα λαμόγια που κυβερνούν! Γιατί με αυτόν τον τρόπο εκθέτεις και αυτούς τους λίγους μπλόγκερ που σε βοηθούν γιατί πιστεύουν σε σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή