ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!



Στην παραπάνω εικόνα βλέπεται αριστερά τον πρόεδρος της Τσαμουριάς, πάνω δεξιά είναι ο πρεσβευτής τους και, κάτω δεξιά, αν είναι δυνατόν, ο Τσίπρας φωτογραφίζεται με το μέλος της Τσαμουριάς.

Ο Festim Lato είναι ο αυτοαποκαλούμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας της Chameria. 

Στις 3 Οκτωβρίου 2017 ο Πρόεδρος Festim Lato έγινε επίσημα αναγνωρισμένος από τα Ηνωμένα Έθνη....

Σύμφωνα με το ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ, διεκήρυξαν την «ανεξαρτησία» τους στις 30/10/2016 και όρισαν πρόεδρο κάποιον Festim Lato της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς (Republic of Chameria).

Τα μέλη της κυβέρνησης της Τσαμουριάς κάνουν ήδη επαφές με την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες στα πλαίσια της προώθησης του νέου κράτους τους, στους χάρτες του οποίου ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ μας!!!




Επαφές στην Αγγλία στη Βουλή των Λόρδων, στο Κονγκρέσο στις ΗΠΑ, στις Βρυξέλες κλπ. Έχουν ορίσει πρόεδρο, πρωθυπουργό, υπουργούς: President: Festim Lato, Prime-Minister: Ali Aliu, Minister of Interior Affairs: Rrustem Geci, Minister of Justice: Elena Kocaqi, Minister of Economy and Finance: Idajet Jahaj, Minister of Education and Social Affairs: Ilda Prifti, Minister of Foreign Affairs: Jona Mustafa, Special Advisor, Secretary of State Foreign Affairs and Ambassador: Yohan Byrde.

Δείτε εδώ την ιστοσελίδα της αυτοαποκαλούμενης republic of chameria http://www.republicofchameria.org/

Περισσότερες πληροφορίες και στις παρακάτω ιστοσελίδες:

https://www.flickr.com/photos/154487267@N08/sets/72157661305080078/with/23737616858/

https://www.facebook.com/Republika-e-%C3%87am%C3%ABris%C3%AB-Republic-of-Chameria-924019681065015/




Έχουμε συνειδητοποιήσει πως εκτός από διεκδίκηση Ελληνικών εδαφών που φτάνουν μέχρι την Πρέβεζα μας κατηγορούν και για γενοκτονία;

Έχουν και μη κερδοσκοπικό οργανισμό με το όνομα Albanian American Organization Chameria (AAOC), που υποκινεί προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδος στη σχέση της με την Αλβανία. Εδώ το κείμενο στα αγγλικά: 
http://chameriaorganization.org/greece-still-at-war-with-albania-threatens-albanias-territorial-integrity/ .

Φυσικά πήγαν αντιπροσωπεία τους και στο Ισραήλ… όπου συναντήθηκαν με κυβερνητικούς αξιωματούχους: 

http://www.internationsexchange.org/blog/inex-visits-israel/

Ψάξτε το κι εσείς συνέλληνές μου, τα στοιχεία είναι πολλά στο διαδίκτυο και προφανώς και στα υπουργεία μας… «χωρίο που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει» λέει ο σοφός λαός.

Στο δια ταύτα τώρα… Γιατί κανένα κανάλι δεν μας ενημέρωσε; Είναι είδηση που δεν αξίζει να ασχοληθούν οι “βαρώνοι” της πληροφορίας στην Ελλάδα ή μάλλον συμβάλλουν κι αυτοί στην αποχαύνωση του ελληνικού λαού; Μήπως τάχα δεν το ξέρουν; Αλλά… μάλλον λένε «άσε μωρέ τους Έλληνες να τους ισοπεδώσουμε στα οικονομικά και να μην μπορούν να αντιδράσουν στην προδοσία»!…. Και τσουπ έρχεται κι ο Ερντογάν για να συμπληρωθεί το παζλ της πλεκτάνης της προδοσίας…

NASAR

Πηγές:
https://katohika.gr/ellada/simantiki-eidisi-apo-eksoteriko-idrisi-tis-tsamourias/
https://katohika.gr/ellada/epeigon-idrithike-kratos-tis-tsamourias-kai-mas-krivoun/



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger