Ο Χίτλερ δεν είχε αυτοκτονήσει όταν ο πόλεμος είχε ήδη χαθεί, αλλά διέφυγε στην Αργεντινή και επισκέφθηκε αρκετές χώρες στη Νότια Αμερική με διαφορετικές ψευδείς ταυτότητες, συμπεριλαμβανομένων των Kurt Bruno Kirchner που είχε χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Παραγουάη, σύμφωνα με το βιβλίο του δημοσιογράφου της Αργεντινής Άβελ Μπαστί.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, οι κύριες μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών του κόσμου, όπως η αμερικανική CIA και η βρετανική MI6, είχαν αναφορές και φωτογραφίες που επιβεβαίωσαν την παρουσία του Χίτλερ στη Νότια Αμερική μετά το 1945.

Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων χρόνων του προέδρου Χουάν Ντομίνγκο Περόν της Αργεντινής (1946-1955), ο Χίτλερ έζησε στο Hacienda San Ramon, περίπου 15 χιλιόμετρα από το Bariloche.

Πολλές είναι οι μαρτυρίες που αναφέρονται στο βιβλίο που επιβεβαιώνουν την παρουσία του Fuehrer στην περιοχή, υποστηρίζοντας ότι ήταν μαζί του ή έχοντας έναν συγγενή που είχε στενή σχέση με τον πρόεδρο του Τρίτου Ράιχ.


Τελικά, ο Φύρερ πέθανε στις 5 Φεβρουαρίου του 1971 και είναι θαμμένος στην Παραγουάη σε μια κρύπτη μέσα σε ένα πρώην Ναζιστικό υπόγειο καταφύγιο. 

πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger