Το 1555 στη Γαλλία, ο Νοστράδαμος άρχισε να γράφει μια σειρά από μυστηριώδη στίχους γεμάτες παράξενες ιδέες. Τώρα υποστηρίζεται ότι αυτές ήταν εκπληκτικές προβλέψεις για μελλοντικά γεγονότα στη Γη.
Προβλέποντας κατακλυσμούς και καταστροφές εκατοντάδες χρόνια πριν συμβούν, υποστηρίζεται ότι ο Νοστράδαμος πρόβλεψε ολόκληρη την παγκόσμια ιστορία από το θάνατό του μέχρι σήμερα κι ακόμη  πιο πέρα.
Ο Νοστράδαμος έγραψε το πρώτο βιβλίο του : "Les Propheties", το 1555 και οι εκδοτικές εταιρείες εξακολουθούν να ανατυπώνουν μέχρι σήμερα.
Ωστόσο, υπάρχουν πράγματα που τον έκαναν διαφορετικό από οποιονδήποτε άλλο. Είχε την ικανότητα να «βλέπει το μέλλον».

Μία από τις πιο σημαντικές προβλέψεις του Νοστράδαμου είναι η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 11 Σεπτεμβρίου, 2001 και,  βέβαια κι άλλες  προβλέψεις του έχουν επιβεβαιωθεί, όπως  για τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη, τον Αδόλφος Χίτλερ, την ανάπτυξη μιας πυρηνικής βόμβας Ακόμη προέβλεψε τη νίκη του προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump, στις προεδρικές εκλογές .



Αλλά τι λέει ο Νοστράδαμος για το 2018;

Σύμφωνα με αυτές τις αναφορές, ο Νοστράδαμος είδε τρομερά γεγονότα που συνέβησαν το 2018 (Παρόλο που παρόμοια πράγματα ειπώθηκαν και για το 2017).

Ο γαλλικός προφήτης δήλωσε πως οι νεκροί θα ανέβουν από τους τάφους και η Γη θα αντιμετωπίσει τις αλλαγές μεταξύ των εθνών.


Πολλές φυσικές καταστροφές θα κλονίσουν τον κόσμο όπως ποτέ άλλοτε.

Οι πιο τρομακτικές προβλέψεις μπορούν να βρεθούν στο βιβλίο του:  Les Propheties, που υποτίθεται ότι περιγράφει την έλευση του τρίτου παγκόσμιου πολέμου. Ο Νοστράδαμος έγραψε πώς θα ξεκινήσει ένας «μεγάλος πόλεμος» : 

"Ο μεγάλος πόλεμος θα ξεκινήσει στη  Γαλλία και όλη η Ευρώπη θα επιτεθεί ... Τελικά θα υπάρξει ειρήνη, αλλά μόνο λίγοι θα το απολαύσουν....."

Έγραψε επίσης  ότι : «...Θα ξεκινήσει ένας πόλεμος ανάμεσα στις δύο μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις και θα διαρκέσει για μια περίοδο 27 ετών. Η στιγμή της μεγάλης βίας θα συμπέσει με την εμφάνιση ενός κομήτη στον ουρανό. Μια πυρηνική τρομοκρατία και άλλες φυσικές καταστροφές θα καταστρέψουν τον πλανήτη μας μέχρι που ένας γιγαντιαίος  πλανήτης θα πλησιάσει στη γη....»

Ο Νοστράδαμος φάνηκε να έχει προβλέψει διάφορες φυσικές καταστροφές, όπως  προέβλεψε την έκρηξη του Βεζούβιου. Είπε ότι η γη θα ταρακουνιέται κάθε πέντε λεπτά και πώς η φυσική καταστροφή θα σκοτώσει μέχρι και 16.000 ανθρώπους.

Ωστόσο, φάνηκε επίσης να προβλέπει φυσική καταστροφή στις Ηνωμένες Πολιτείες: 

Στη διάρκεια του χειμώνα του 2018 και προς το τέλος του επόμενου έτους, «Η ζώνη πυρός του ειρηνικού», θα παρουσιάσει μια ασυνήθιστη δραστηριότητα, η οποία προκαλεί πολλούς σεισμούς έως και την έκρηξη των τριών ηφαιστείων. 
Σύμφωνα με τους ειδικούς, θα μπορούσε να είναι στην Καλιφόρνια, το ρήγμα του San Andres. 

Οι πλημμύρες σε όλο τον κόσμο θα είναι πρωτόγνωρες. Θα δούμε παγκόσμιες καταστροφές  που προκαλούνται από τις καιρικές συνθήκες. 

Θα υπάρχουν τυφώνες στην Κίνα, την Ιαπωνία και ακόμη και στην Αυστραλία. Η Ρωσία θα επηρεαστεί από πολύ ακραίες καιρικές συνθήκες και θα υπάρξουν πολλές πλημμύρες.



Ο γαλλικός προφήτης προέβλεψε μεγάλες καταστροφές που θα προέκυπταν λόγω της «παγκόσμιας ζέστης», 

ο Νοστράδαμος  έγραψε πως:  « Ο βασιλιάς θα κλέψει τα δάση» (ανεξέλεγκτη αποδάσωση;) και ότι:  «Ο ουρανός θα ανοίξει και τα πεδία θα καούν από τη φωτιά.... » 

Και ενώ πολλοί θεωρούν τις προβλέψεις του Νοστράδαμου ως συμπτωματικές ή το αποτέλεσμα παρερμηνειών ή κακών μεταφράσεων, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πιστεύουν ακράδαντα ότι ο Νοστράδαμος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους και πιο ακριβείς προφήτες στην ιστορία.


Πηγές:  ΕΔΩ  και ΕΔΩ 


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger