Διαβάστε μέρος της ανακοίνωσης, της Συντονιστική Επιτροπής, στην οποία θίγεται και το "μαύρο" της κρατικής τηλεόρασης:

«Η 21η Ιανουαρίου του 2018 θα μείνει στην Ιστορία ως η ημέρα που ο ελληνικός λαός αγνόησε τις σειρήνες του Συστήματος και έγραψε μια ακόμη λαμπρή σελίδα στο βιβλίο των αγώνων για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Πολλοί από εκείνους που επί είκοσι ημέρες πολέμησαν με πάθος τη διοργάνωση του Συλλαλητηρίου χθες παραδέχτηκαν την ήττα τους και έδωσαν το παρών. Άλλοι πανικοβλήθηκαν. Πολιτικά κόμματα, πιστά στις ιδεοληψίες τους, εξέδωσαν παραληρηματικές ανακοινώσεις. Συγκεκριμένοι δημοσιογραφικοί όμιλοι μετέδιδαν ψευδείς πληροφορίες.

Η κρατική τηλεόραση έριξε μαύρο στο Συλλαλητήριο. Τελικά ο λαός θριάμβευσε

Ως Συντονιστική Επιτροπή ζητήσαμε από τους αξιωματικούς της Αστυνομίας, που είχαν επιφορτιστεί με τα μέτρα τήρησης της τάξης, να μας ενημερώσουν για τον αριθμό του κόσμου που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για το Συλλαλητήριο. Στις 15:00 ακριβώς οι πολύπειροι αστυνομικοί, που έχουν καταμετρήσει τον όγκο εκατοντάδων διαδηλώσεων, μας απάντησαν ότι το συγκεντρωμένο πλήθος ξεπερνούσε τις 500.000.


Αργότερα κυκλοφόρησε ανακοίνωση της Αστυνομίας η οποία μιλούσε για 90.000 κόσμου. Στην αρχή γελάσαμε καθώς γνωρίζαμε ότι περίπου 90.000 κόσμου ήταν αυτοί που ήρθαν στη Θεσσαλονίκη με τουριστικά λεωφορεία. Μάθαμε λοιπόν ότι η Αστυνομία της Θεσσαλονίκης δεν είχε καμία σχέση με την συγκεκριμένη ανακοίνωση. Πληροφορηθήκαμε ότι η εν λόγω ανακοίνωση εκδόθηκε κατ’ εντολή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από σαφείς υποδείξεις της πολιτικής ηγεσίας της Αστυνομίας" σημειώνει η Συντονιστική Επιτροπή»

πηγή: stoxos.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger