Πίνουν τσάι στο όνομά του ακόμα... και οι Άγγλοι. 

Ο 33χρονος Χρήστος Χρόνης από τον Βόλο έφθασε μέσα σε έναν χρόνο να εξάγει τη «Philoshopia» του σε Λονδίνο και Ουτρέχτη.

Ο κύριος Χρήστος Χρόνης είναι ένα νέο παιδί, ταλαντούχο, με διάθεση να προχωρήσει μπροστά με κόπο και υπομονή. Ξεχωρίζει για το ήθος και την αξιοπρέπεια του.

Είναι κάτοικος Βόλου, έχει σπουδάσει μηχανικός των υλικών στο πολυτεχνείο Ιωαννίνων και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στα οικονομικά, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Τα δύο τελευταία χρόνια καλλιεργεί τσάι του βουνού και φέτος ξεκίνησε να το συσκευάζει.






Όπως ανέφερε σε μια συζήτηση που έκανα μαζί του , το τσάι του βουνού καλλιεργείται με τους πλέον αγνούς τρόπους στο Ελευθεροχώρι Μαγνησίας σε υψόμετρο 500 μέτρων. Σεβόμενοι τόνισε, το τοπικό περιβάλλον και τη δύναμη της Ελληνικής Γης, συλλέγεται και συσκευάζεται εξολοκλήρου με το χέρι.

«Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και πάνω σε αυτή τη λογική βασίστηκε η ονομασία των προιόντων μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η ονομασία των προϊόντων είναι PHILOSOPHIA Quality Land Products.


Το συγκεκριμένο τσάι έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας:

Προσφέρει αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική προστασία. Καταπολεμά επίσης, το άγχος και επιδρά ευεργετικά σε κρυολογήματα. Να αναφέρουμε δε, ότι δεν έχει διεγερτική δράση και καταναλώνεται άνετα το βράδυ. Το σημαντικότερο σας το άφησα για το τέλος… Δρα κατά της νόσου του Αλτσχαιμέρ!

Τρόπος Παρασκευής:

Για κάθε κούπα κόβουμε ένα κλωναράκι.(1γρ.) Ζεσταίνουμε το νερό και λίγο πριν βράσει το αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε το βότανο, το αφήνουμε 5 λεπτά, σουρώνουμε και καταναλώνουμε. Για καλύτερη γεύση, μπορούμε να προσθέσουμε και μια κουταλιά μέλι.


Περιοχές, όπου θα προμηθευτείς το γευστικότατο αυτό τσάι:
Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο

Το σημαντικό είναι ότι εδώ και μια εβδομάδα περίπου, ο κύριος Χρήστος Χρόνης ξεκίνησε εξαγωγές σε Λονδίνο και Ολλανδία και είναι έτοιμος εκτός από το γευστικότατο τσάι, να προσθέσει και άλλα προϊόντα…

Αναμένουμε και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!


Ηλιάννα Βούλγαρη

Δημοσίευση σχολίου

Blogger