Νέες προκλήσεις από Τουρκία μετά το θερμό επεισόδιο στη Ρω - Απείλησε με «πόλεμο» την Ελλάδα ο ηγέτης των «γκρίζων λύκων» της Τουρκίας Ντεβλέτ Μπαχτσελί - «Οι Τούρκοι ξέρουν να σπάνε και να ξεριζώνουν δόντια» προειδοποίησε - «Αν χρειαστεί μπορούμε να διώξουμε τους Έλληνες ξανά στη θάλασσα» είπε ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά»

Ανεβάζει κι άλλο την ένταση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας η Άγκυρα. Μετά το «θερμό» επεισόδιο που σημείωθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (09/04) στη Ρω με το τουρκικό ελικόπτερο,  νέες εμπρηστικές δηλώσεις και απειλές από πλευρά Τουρκίας έρχονται να ρίξουν κι άλλο λάδι στη φωτιά στις ήδη τεταμένες σχέσεις των δύο χωρών. 

Αυτή τη φορά το «θερμόμετρο» ανεβάζει επικίνδυνα ο επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστική Δράση, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, και ουσιαστικά κυβερνητικός εταίρος της τουρκικής κυβέρνησης την οποία στηρίζει. Μιλώντας σήμερα, Τρίτη (10/04/2018) στην ΚΟ του κόμματός του απείλησε με «πόλεμο» τους Έλληνες, ενώ προχώρησε σε σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

«Θα ξεριζώσουμε τα δόντια σε όσους μας τα τρίζουν» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ο Έλληνας υπουργός Άμυνας «έχει κρίση υστερίας».

Ειδικότερα, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματός του για τον Πάνο Καμμένο, που ανακοίνωσε ότι θα μεταφερθούν 7.000 στρατιώτες στο Αιγαίο και στον Έβρο, ο Μπαχτσελί απάντησε ότι «ο Καμμένος ξέχασε τις ήμερες που τους καταδίωκαν και τους έριξαν στη θάλασσα… Aν το θέλουν, το να επαναλαμβάνουμε την ιστορία για εμάς είναι παιχνιδάκι. Aυτή τη φορά δεν θα γλιτώσουν με το να διαφύγουν στη Αθήνα... Φαίνεται ότι ο Έλληνας υπουργός Άμυνας της Ελλάδας έχει επηρεαστεί από τη μυθολογία, ζηλεύει τον Δία, μιμείται τον Απόλλωνα και προσπαθεί να γίνει Ποσειδώνας… Αν κοιμάται, ας ξυπνήσει, αν έχει κρίση υστερίας να μπει σε κλινική».



«Οι πρόγονοί τους πλήρωσαν το τίμημα για την εχθρότητα που είχαν εναντίον των Τούρκων. Έλαβαν την απάντηση στο πεδίο των μαχών. Σε μια χώρα που δεν είναι μεγαλύτερη από την πόλη του Ικονίου οι ανεύθυνοι πολιτικοί τους τρίζουν τα δόντια. Αυτό είναι μια άδικη προσπάθεια, εμείς όταν χρειαστεί, μπορούμε να τρίξουμε και να ξεριζώσουμε εκείνα τα δόντια» πρόσθεσε ο εθνικιστής πολιτικός, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ.

Υπενθυμίζεται, ότι η προκλητική αυτή στάση της Τουρκίας, έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά το «θερμό» επεισόδιο στη Ρω. 



πηγή: newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger