"Στην πράξη φαίνεται πια καθαρά ότι αυτοί που κυρίως επωφελούνται από την σημερινή οικονομική κρίση πάνω απ' όλους είναι οι Ρώσοι και οι σύμμαχοί τους Κινέζοι .

Επί σειρά ετών οι ρώσικες μυστικές υπηρεσίες αλωνίζουν στην Ελλάδα και οι υπεύθυνοι παράγοντες τους καλύπτουν.

Επιβεβαιώνεται, έτσι, για μια ακόμη φορά ότι η πολιτική εξουσία στη χώρα μας είναι απόλυτα δουλική στη Ρωσία και κατ' επέκταση στη  Κίνα. 
Ενώ ο Ελληνικός λαός κοιμάται τον "ύπνο του δικαίου", το σχέδιο ΠΟΥΤΙΝ για την εξόντωση της Ελλάδας είναι σε εφαρμογή, δια του Λόγου του αληθές παραθέτουμε τις παρακάτω ισοψηφίες:



ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ : ΚΑΤΑΛΥΣΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ =
=  Ο ΚΡΥΦΟΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ = 4079

ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ = 
= Ο ΔΙΕθΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡΟΒΙΤΣ ΠΟΥΤΙΝ = 5382

ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥΤΙΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ = 
= ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ= ΚΑΤ' ΕΠΙΛΟΓΗΝ ΡΩΣΙΚΟ ΗΓΕΜΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ : ΚΑΤΑΛΥΣΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ =  4444

ΟΜΟΓΑΜΙΕΣ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡΟΒΙΤΣ ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ = 4444

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 4444 = 1111Χ 4 , ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ ΠΛΕΥΡΩΝ 1111.

ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΑ: 1111 = ΓΙΑΜΑ ΟΡΓΑΝΑ θΑΝΑΤΟΥ ( Γιάμα είναι ο θεός του θανάτου)



Παρ' όλα αυτά πριν λίγες μέρες, το αμερικανικό περιοδικό Foreign Policy,  έδωσε στον Βλαντιμίρ Πούτιν, τη  δεύτερη θέση του ισχυρότερου ανθρώπου παγκοσμίως αφήνοντας  να ακολουθούν κατά σειρά:  ο Διευθυντής της Αμερικανικής Κεντρικής Τράπεζας, Μπενού Μπερνάνκε, η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα. Μετά την πρώτη πεντάδα, την έκτη θέση καταλαμβάνει ο Πρόεδρος της Ευπωπαϊκής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι και την έβδομη, ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας, Ξι Ζινπίνγκ... 


Άραγε στην πρώτη θέση μήπως είναι κάποιος που αναμένουμε;"

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥΤΙΝ ...

Χθες στην Άγκυρα  ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν  επιφύλασσε στον Βλαντίμιρ Πούτιν μια υποδοχή υπερπαραγωγή, όταν ο πρόεδρος της Ρωσίας έφθασε στην Άγκυρα το μεσημέρι για τα εγκαίνια του πυρηνικού εργοστασίου του Ακουγιού.



Τι είναι το πυρηνικό εργοστάσιο του Ακουγιού 

Κατασκευάστρια εταιρεία είναι φυσικά η ρωσική κρατική εταιρεία ROSATOM. Ο σταθμός αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το 2023, με δυνατότητα ηλεκτροπαραγωγής 4.800 Megawatt. Το ύψος της ρωσικής επένδυσης ξεπερνά τα 20 δισ. δολάρια. Είναι η μεγαλύτερη επένδυση που έγινε ποτέ στην Τουρκία. 10.000 άνθρωποι εργάζονται για την κατασκευή του πυρηνικού σταθμού, ενώ 3.500 άνθρωποι θα εργάζονται σε αυτόν όταν θα τεθεί σε λειτουργία. Επιπλέον 248 Τούρκοι βρίσκονται στη Μόσχα και θα εκπαιδευτούν στη λειτουργία του σταθμού για τα επόμενα 6,5 χρόνια. Η λειτουργία του για τουλάχιστον 49 χρόνια θα εποπτεύεται από τη Μόσχα.

Φωτογραφία αρχείου

Το Ακούγιου, βρίσκεται στην επαρχία της Μερσίνας, βόρεια της Κύπρου. Οι φιλοδοξίες της Αγκυρας δεν περιορίζονται στο Ακούγιου. Η κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχεδιάζει την κατασκευή δύο ακόμα πυρηνικών εγκαταστάσεων, ενός στη Σινώπη, στη Μαύρη Θάλασσα και ένα στην Ιγκνιάντα, στα σύνορα με τη Βουλγαρία, περίπου 250 χιλιόμετρα από την Ελλάδα.



Προτεραιότητα Πούτιν η παράδοση των S-400 στην Τουρκία

Προτεραιότητα για την αμυντική συνεργασία Μόσχας - Άγκυρας χαρακτήρισε την παράδοση των ρωσικών πυραύλων S-400 στην Τουρκία ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Η προτεραιότητα στη συνεργασία Ρωσίας - Τουρκίας στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας είναι η εφαρμογή της συμφωνίας της παράδοσης συστημάτων συστοιχίας πυραυλικών συστημάτων S-400 Triumf», τόνισε ο κ. Πούτιν σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Συνεργασίας Ρωσίας – Τουρκίας στην Άγκυρα, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στη γειτονική χώρα.


Ο Ρώσος πρόεδρος πρόσθεσε ότι οι προοπτικές για περαιτέρω παραδόσεις προηγμένων ρωσικών αμυντικών προϊόντων στην Τουρκία θα συζητηθεί διεξοδικά κατά τη συνάντηση μιας σχετικής διακυβερνητικής επιτροπής.

Για το ίδιο ζήτημα, ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ρώσο ομόλογό του, δήλωσε πως η Τουρκία ενδέχεται να συνεργαστεί με τη Ρωσία σε αμυντικά προγράμματα εκτός των πυραυλικών συστημάτων S-400, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ, Reuters, AFP, Sputnik
Φωτογραφίες: Reuters, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger