Το χειρότερο πράγμα στην πολιτική είναι να έχεις ψευδαισθήσεις. Ακόμη χειρότερο είναι να τις πουλάς στους άλλους για “προοπτική” της χώρας. Και τρεις φορές χειρότερο είναι να είσαι κανονικός φιδέμπορας, να πουλάς εν γνώσει σου παραμύθια με πρίγκιπες και δράκους.

Εάν δεν το καταλάβατε, προχθές το “ξανθό γένος” συναντήθηκε με τους γκρίζους λύκους και γιορτάσανε την έναρξη εργασιών για το Ακούγιου, το πρώτο από τα τρία (3) πυρηνικά εργοστάσια που θα φτιάξουν οι Ρώσοι για λογαριασμό του Ερντογάν και του ισλαμοφασιστικού καθεστώτος του. Το Ακούγιου θα είναι έτοιμο το καθόλου μακρινό 2023 κι έπονται και οι άλλοι δύο πυρηνικοί αντιδραστήρες. Η Τουρκία ήδη, με πακιστανική και κινεζική βοήθεια, κατασκευάζει πυραύλους, με στόχο να φτιάξει βλήματα μεγάλου βεληνεκούς, που θα μπορούν να απειλήσουν τις πρωτεύουσες και επικράτειες των γειτόνων της και όχι μόνον. Το μόνο βήμα θα είναι εμπλουτισμένο ουράνιο και προσαρμογή του σε πυραύλους που θα μπορούν να χτυπήσουν στόχους χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και τότε ο εφιάλτης θα είναι ζωντανός: γενοκτόνοι ισλαμοφασίστες με πυρηνικά όπλα στα χέρια τους.

Όλο αυτό με την αμέριστη και με το αζημίωτο συμπαράσταση του Πούτιν, με ρωσική τεχνολογία, που θυμίζω πως στο Τσέρνομπιλ είχε κάτι προβληματάκια. Όσοι δε διέδιδαν πως ο θείος Βλαδίμηρος με παρέμβαση του θα μας έστελνε δώρο για το Πάσχα τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, ας φάνε ένα μπαγιάτικο πιροσκί, για να μην πολυμιλάνε. Όχι, οι Ρώσοι δεν μας “πούλησαν”. ΟΙ Ρώσοι υπερασπίζονται και προωθούν τα ρωσικά συμφέροντα, όπως τα αντιλαμβάνεται η καγκεμπίτικη παρέα του Κρεμλίνου. Τώρα πουλάνε πυρηνική τεχνολογία στα μεμέτια. Πριν λίγες μέρες πούλαγαν του Κούρδους και κάνανε πλάτες στον τουρκικό στρατό και τους αποκεφαλιστές τρομοκράτες συμμάχους του.

Το μάθημα είναι ένα. Όσο βαθιά κι αν είναι ριζωμένη στον λαό η πρόληψη – συμπάθεια περί “ξανθού γένους”, η αληθινά πατριωτική προσέγγιση για τα πράγματα οφείλει να επισημαίνει την ωμή ιστορική αλήθεια. Από τα Ορλωφικά, όπου μας ενθάρρυναν στην εξέγερση και μετά οι Τουρκαλβανοί έσφαξαν το 1/3 της Πελοποννήσου

κι ο Τσάρος, ο στρατός κι ο στόλος του έτρωγαν πασατέμπο. Χάρις στην ακάματη γενναιότητα του Κωνσταντή Κολοκοτρώνη και άλλων οπλαρχηγών, με φρούρια τις πλαγιές του Μαινάλου κι άλλων βουνών και χάρις στην συνειδητοποίηση από τον σουλτάνο πως οι μισθοφόροι του αυτονομήθηκαν και κατέστρεφαν τα πάντα, σώθηκαν οι υπόλοιποι Έλληνες του Μωριά.

Η πραγματικότητα, ξαναθυμίζω, έχει ένα ελάττωμα, υπάρχει. Όλες οι ψευδαισθήσεις των αστείων διεθνιστών, πασιφιστών της αριστεράς και των ενδοτικών φιλελέδων, όσων θέλανε τρύπια σύνορα, ευρωπαϊκή προοπτική, κονδύλια για την Άγκυρα και αγκαλιές με τους χασάπηδες του Ερντογάν, αν δεν ψόφησαν από τις απειλές, τους τραμπουκισμούς, τον εμβολισμό του περιπολικού του ΛΣ και την ομηρία των δύο στρατιωτικών μας, θα τα κακαρώσουν σίγουρα, όταν θα αρχίσει να δουλεύει το Ακούγιου και να φτιάχνουν πυρηνικούς πυραύλους οι γενοκτόνοι της Άγκυρας.

Αυτό όμως, όσο αδίστακτοι και κυνικοί κι αν είναι οι Ρώσοι, όσο δουλοπρεπείς και χέστες κι αν είναι οι χρυσοκάνθαροι υπάλληλοι του Σόρρος στις Βρυξέλλες, εμείς, οι Αμερικανοί και το Ισραήλ, ΔΕΝ πρέπει ποτέ να επιτρέψουμε να γίνει. Αδυνατώ να πιστέψω πως στο Τελ Αβίβ αντιμετωπίζουν αδιάφορα την προοπτική ένας ορκισμένος πια εχθρός τους να έχει πυρηνικούς πυραύλους που θα απειλούν μέσα σε λίγα λεπτά την ύπαρξη του Εβραϊκού Κράτους. Στην πολυκεντρική Αμερική, όσο κι αν είναι δύσκολο, ήδη υπάρχουν αρκετοί στα κέντρα των αποφάσεων, που θεωρούν εφιάλτη μια ισλαμική Τουρκία με πυρηνικά όπλα.

Το Ακούγιου δεν πρέπει ποτέ να λειτουργήσει. Η Τουρκία δεν πρέπει ποτέ να αποκτήσει πυρηνικά όπλα. Θα είναι κίνδυνος για την ανθρωπότητα και θα σημάνει την δορυφοροποίηση της Πατρίδας μας. Θα έπρεπε εμείς, μια μικρή χώρα με μεγάλους κινδύνους ασφάλειας, να βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά, αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση, στην χώρα, όπου κοπρόσκυλα πολιτικών νεολαιών και κομματικές ηγεσίες επιβάλλουν διάλυση της Εθνικής ’Άμυνας με σχεδόν ανύπαρκτη θητεία, όπου καταστρέφουμε την πολεμική βιομηχανία και υπονομεύουμε το φρόνημα μέσω της ίδιας της δημόσιας παιδείας.

Οφείλουμε να αποκτήσουμε επίγνωση του θανάσιμου κινδύνου, να οπλιστούμε με μέσα και φρόνημα και να φτιάξουμε στέρεες συμμαχίες με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, υποδεικνύοντας εμφατικά τον θανάσιμο κίνδυνο για όλους. Ένας ισλαμικός στρατός κατέχει το 40% της Κύπρου, σε απόσταση αναπνοής από το Ισραήλ, με μια εξόχως εχθρική και αντισημιτική ηγεσία και τώρα θέλουν και πυρηνικά όπλα. Μόνο τρελοί ή προδότες θα το επέτρεπαν...


Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης - Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ


(πηγή: Εφημερίδα:  «Δημοκρατία», .neadexia.gr)

Δημοσίευση σχολίου

Blogger