Ο Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.), έχει δημοσιεύσει απόρρητα έγγραφα και απόρρητες πληροφορίες  ΕΔΩ:

https://www.edocr.com/v/xadabdo8/eahatzisavvas/Toys-Prodotes-Tsipra-Kammeno-kai-Kotzia-prostateyo

Όπου μεταξύ των άλλων αναφέρει τα εξής:

"....Στρατιώτες ΞΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ αποτελούμενο από Αλβανούς, Τούρκους και Σκοπιανούς στρατιώτες, τους οποίες στεγάζουν σε Ελληνικό Στρατόπεδο στην ΛΑΡΙΣΑ.

Η στρατιωτική μονάδα ονομάζεται ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΉ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.


Η διοίκηση τους είναι στον ίδιο χώρο όπου στεγάζεται το διοικητήριο της 1ης Στρατιάς του Στρατού μας, και τους φιλοξενούν στα Σ.Ο.Α της 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ συγκεκριμένα στο ΕΧΕΚΡΑΤΙΔΟΣ ΚΤΙΡΙΟ στην ΛΑΡΙΣΑ. 

                      
Η αλλοδαπή-ξένη δύναμη του στρατιωτικού Σώματος  είναι πανέτοιμη για να επέμβει, να αποτρέψει και να καταστείλει με κάθε μέσο, κάθε μορφής εξέγερση των Ελλήνων.
Αυτός είναι ο ΣΚΟΠΟΣ των ξένων στρατιωτικών δυνάμεων με έδρα την Λάρισα, για αυτό βρίσκονται στην ΕΛΛΑΔΑ, για να λάβουν άμεση δράση κατά των Ελλήνων.

Η συμφωνία της ίδρυσης αυτού του Σώματος καταστολής εξεγέρσεων με έδρα την Λάρισα αποτελούμενο από Αλβανούς Τούρκους, και Σκοπιανούς στρατιώτες έγινε στα Σκόπια, και είναι γνωστό σε πολλούς, άπαντες Στρατηγούς ΓΕΣ και των κυβερνητών- προδοτών της χώρας.






[ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ – ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΚΟΠΟΥ]


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ


Β. "Πρόληψη Συγκρούσεων" νοούνται οι δραστηριότητες που διεξάγονται κανονικά στο πλαίσιο του κεφαλαίου VI του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Αυτές κυμαίνονται από διπλωματικές πρωτοβουλίες έως προληπτικές ενέργειες δυνάμεων που αποβλέπουν στην αποτροπή διαφορών από την περαιτέρω κλιμάκωση σε ένοπλες συγκρούσεις ή από την εξάπλωση. 

Η πρόληψη των συγκρούσεων μπορεί επίσης να περιλαμβάνει αποστολές έρευνας, διαβουλεύσεις, προειδοποιήσεις, επιθεωρήσεις και παρακολούθηση.

Κατά τις πληροφορίες


Το επίλεκτο σώμα των Αλβανών, Τούρκων, Σκοπιανών στρατιωτών βρίσκονταν από το βράδυ του Σαββάτου σε υψηλή ετοιμότητα, σε διασπορά, και ως οπισθοφυλακή έτοιμοι να επέμβουν την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 και να δράσουν στο Πισοδέρι της Φλώρινας, στην ευρύτερη  περιοχή των Πρεσπών σε περίπτωση κλιμάκωσης της αντίδρασης των μαχόμενων για την ελευθερία Ελλήνων πατριωτών για να την καταστείλει.



[Οργανογράμματα Διοίκησης και αρμοδιοτήτων της ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΉΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ] 





ΠΗΓΗ:


Δημοσίευση σχολίου

Blogger