Για εσχάτη προδοσία για το Σκοπιανό ζήτημα, με παραλήπτη του μηνύματος τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα , o οποίος εγκαλούνταν στην λαϊκή κυριαρχία για να δικαστεί.

Η επιστολή-έγκλιση  δημοσιεύτηκε εδώ: https://photognomon.blogspot.com/2018/06/email.html

Με συννημένα τα πρωτοκολλημένα αρχεία , προς τον ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλο , την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων , τον Άρειο Πάγο , το Μαξίμου και την Βουλή των Ελλήνων!!!


Συγκεκριμένα μεταξύ των άλλων αναφέρεται:

Η επιστολή-έγκλιση του πρ. Πράκτορα της ΕΥΠ προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα , ήταν πολύ σκληρή , ως προς την φρασεολογία , με φράσεις όπως "θα σε σύρω σε Λαϊκό Δικαστήριο για να σε δικάσουν οι Έλληνες" κ.α.

Φυσικά όποιος καταλαβαίνει το μέγεθος του εγκλήματος , δεν θα παραξενευόταν επ' ουδενί! 

Σειρά πήρε το Σωματείο Ελλήνων Υποστηρικτών του Συντάγματος., και βασιζόμενο στα γραφόμενα της επιστολής του πρ. Πράκτορα της ΕΥΠ , συνέταξε μια παρόμοια επιστολή η οποία κατέληγε στην κατηγορία της εσχάτης προδοσίας κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με κατάληξη για τον μειοδότη Πρωθυπουργό , το ειδικό Δικαστήριο.

Σίγουρα δεν άρεσε σε κανέναν από αυτούς αυτές οι κινήσεις.

Και οι δύο επιστολές συντάχθηκαν σε πρόσωπο ενικό , όπως αρμόζει σε εγκληματίες και προδότες. Δεν νοείται να μιλάμε σε αυτούς τους προδότες στον πληθυντικό ούτε φυσικά να τους αποκαλούμε κύριους διότι κύριος είναι κάποιος που κρατάει τον λόγο του , και αυτοί μόνο ψέματα είπαν στον Ελληνικό λαό και τίποτα άλλο , με αποτέλεσμα να τον ξεπουλήσουν!!!

Δημοσίευση σχολίου

Blogger