Οι υπουργοί και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν και συντηρούν τα σενάρια συνωμοσίας με στόχο την αποσταθεροποίηση και την πτώση της κυβέρνησης…

Σήμερα στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, αναφέρθηκε σε «κλίμα βίας και φόβου με άρωμα ακροδεξιάς» και άφησε αιχμές για την στάση της ΝΔ.

Όλα αυτά σε ερώτηση της βουλευτού και πρώην υπουργού της ΝΔ Όλγας Κεφαλογιάννη για την κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια και στο Πεδίον του Άρεως.

«Τι έχετε να πείτε για το κλίμα βίας και φόβου με άρωμα ακροδεξιάς;», ρώτησε ο κ. Τόσκας απευθυνόμενος προς την βουλευτή: «Θέλετε εσείς να είστε ουρά της ακροδεξιάς; Υπάρχουν κάποιοι στην παράταξή σας που καλοβλέπουν την ακροδεξιά. Τι νομίζετε ότι θα κερδίσετε; Με την προσπάθεια αποσταθεροποίησης δεν κερδίζει ούτε η Δημοκρατία ούτε κανένας».

Μάλιστα αναφέρθηκε στην σύλληψη ομάδας που κατευθυνόταν από την Καβάλα στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για το Σκοπιανό και επίσης είπε ότι εντοπίστηκαν υλικά για την πρόκληση επεισοδίων. Κάλεσε δε την ΝΔ να καταδικάσει απερίφραστα τέτοια φαινόμενα.

«Η κυβέρνηση βλέπει παντού ακροδεξιούς ακόμα κι όταν ο “Ρουβίκωνας” δρα για άλλη μια φορά ανενόχλητος, καταρρίπτοντας τις θεωρίες συνωμοσίας που καλλιεργείτε καθημερινά», του απάντησε η πρώην υπουργός της ΝΔ.


πηγή: crashonline.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger