Η χορευτική φιγούρα ενός πράκτορα του FBI σε ένα μπαρ ήταν αρκετά εντυπωσιακή, αλλά μέχρι τη στιγμή που του έφυγε το όπλο και παραλίγο να σκοτώσει κάποιον.   

Την απίστευτη σκηνή, που θα μπορούσε να είναι βγαλμένη από φαρσοκωμωδία, κατέγραψε η κάμερα κάποιου θαμώνα.   Το βίντεο δείχνει τον πράκτορα να χορεύει στη μέση της πίστας, σε ένα μπαρ του Ντένβερ, το Σάββατο.   

Την ώρα που επιχειρεί να κάνει ένα backflip το όπλο που έχει στο παντελόνι του φεύγει από τη θέση του και καθώς πάει να το πιάσει εκπυρσοκροτεί.   

Ο πράκτορας έπιασε το όπλο του, αλλά κατά λάθος πυροβόλησε κάποιον, δήλωσε η αστυνομία του Ντένβερ. Ένα άτομο χτυπήθηκε στο πόδι αλλά το τραύμα δεν είναι επικίνδυνο για τη ζωή του. Οι αρχές δεν έχουν εντοπίσει τον πράκτορα επειδή δεν συνελήφθη, δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομικής κοινότητας του Ντένβερ. Η αστυνομία του Ντένβερ θα συνεχίσει να ερευνά το περιστατικό και το γραφείο του εισαγγελέα θα καθορίσει εάν θα κατατεθούν κατηγορίες κατά του πράκτορα. 

Το περιστατικό συνέβη στο Mile High Spirits, ένα μπαρ με ζωντανή μουσική κοντά στο Coors Field. Δεν είναι σαφές εάν ο πράκτορας είχε καταναλώσει αλκοόλ.  




 Πηγή: www.lifo.gr


Δημοσίευση σχολίου

Blogger