ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΑΠΑΝΤΕΣ, με την υπογραφή τους κύρωσαν την ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΉ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, γνωστή με το ακρωνύμιο SEEBRIG με σκοπό την καταστολή εντός της χώρας μας, και κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ διαδηλώσεις-εξεγέρσεις. 

Εκτός από τις γνωστές και άγνωστες Μίζες βασική αιτία για την καταστροφή της χώρας μας, για την προστασία τους έχουν αποδεχθεί ξένες επίλεκτες στρατιωτικές δυνάμεις την ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΉ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, γνωστή από το ακρωνύμιο SEEBRIG Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Αλβανούς, Τούρκους και Σκοπιανούς στρατιώτες κ.α., με σκοπό να δρούνε εντός της χώρας μας λαμβάνοντας μέρος σε παραστρατιωτικές επιχειρήσεις "Πρόληψης Συγκρούσεων" ενέργειες δυνάμεων (δηλ. ΕΛΛΗΝΩΝ) που αποβλέπουν στην αποτροπή διαφορών από την περαιτέρω κλιμάκωση σε ένοπλες συγκρούσεις ή από την εξάπλωση. 

Το «Σχέδιο» πρόληψης και καταστολής επί Ελληνικού εδάφους της Ταξιαρχίας SEEBRIG συμπεριλαμβάνει εκτός από αποτρεπτικές δράσεις με κάθε μέσο, και αποστολές έρευνας, και παρακολούθησης…!!!

Οι πληροφορίες όλες είναι με βάση την ιδρυτική Συμφωνία που έγινε στα ΣΚΟΠΙΑ στις 26 Σεπτεμβρίου 1998 και υπέγραψε ο Άκης Τσοχατζόπουλος ως ΥΕΘΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, και των 5 πρόσφατων επικαιροποιημένων Πρωτοκόλλων της Συμφωνίας....


Η δύναμη της Ταξιαρχίας «SEEBRIG» ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΉ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,  αποτελείται από επίλεκτους Αλβανούς, Τούρκους και Σκοπιανούς στρατιώτες κ.α. ΞΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, τους οποίους στεγάζουν σε Ελληνικό Στρατόπεδο στην ΛΑΡΙΣΑ εδώ και πολλά χρόνια, απλά εμείς ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ, επειδή μας το απέκρυπταν.....


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ SEEBRIG [167 ΣΕΛΙΔΕΣ] ΕΔΩ: 
https://www.edocr.com/v/wwawdgl9/eahatzisavvas/OLOI-PRODOTES-LEME-GNWRIZOYN-oti-efoson-xreiastei-

Δημοσίευση σχολίου

Blogger