Πολύ περίεργα και ύποπτα περιστατικά εξετάζει η ελληνική αστυνομία, τα οποία έλαβαν χώρα με διαφορά μίας ημέρας σε διαφορετικά σημεία στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα μεγάλα ερωτηματικά σκεπάζουν την ανεύρεση, αργά χθες το απόγευμα, δύο κροτίδων με την παρουσία ενιάβολτης μπαταρίας που παραπέμπει σε προσπάθεια δημιουργίας πιθανόν «εκρηκτικού μηχανισμού», στην λεωφόρο Ακαδημίας, πολύ κοντά στο ελληνικό κοινοβούλιο, σύμφωνα με το vima.gr

Σύμφωνα με τον συνάδελφο Λαμπρόπουλο Βασίλη, τα ερωτηματικά παραμένουν, μετά την ενδελεχή έρευνα αξιωματικών και ειδικών της ελληνικής αστυνομίας , στο ερώτημα: ποιος και γιατί εναπόθεσε τις κροτίδες με την μπαταρία σε εκείνο το συγκεκριμένο σημείο, «και εάν υπήρχε σχέδιο για τρομοκρατική πράξη στην περιοχή αυτή».

Τονίζουμε ότι η συγκεκριμένη περιοχή είναι η καλύτερα φυλασσόμενη περιοχή του Λεκανοπεδίου για ευνόητους λόγους.

Η ελληνική αστυνομία αναζητά μέσω καμερών και μαρτυριών από αστυνομικούς που φυλάσσουν την περιοχή, στοιχεία , προκειμένου να εντοπίσουν αυτούς που εναπόθεσαν τις εκρηκτικές ύλες καθώς και το προφίλ τους.

Επίσης πέπλο μυστηρίου ο καλύπτει περιστατικό ρίψης και έκρηξης κροτίδας, λίγη ώρα μετά τις 12 τα μεσάνυχτα της Τρίτης, σε εστιατόριο στην περιοχή του Νέου Ψυχικού την στιγμή που μέσα σε αυτό βρισκόταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Άγνωστος που επέβαινε σε μοτοσυκλέτα πέταξε την κροτίδα στην αυλή του εστιατορίου και διέφυγε παρά την καταδίωξη από υπαλλήλους του καταστήματος. Οι αστυνομικοί δεν συνδέουν τη συγκεκριμένη επίθεση με την παρουσία του βουλευτή στο εστιατόριο.

Kαι εδώ προκύπτουν πολλά ερωτηματικά για το συγκεκριμένο γεγονός κοντά στη Βουλή. Θέλουν κάποιοι να αποσταθεροποιήσουν την χώρα; Να κάνουν προβοκάτσια για να αλλάζουν την ατζέντα;


Μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη περίοδο. Το πολιτικό σκηνικό φλέγεται. Οι πολίτες βράζουν ελέω συμφωνίας Πρεσπών, με την οργή να ξεχειλίζει.

Ταυτόχρονα, κάποιοι βουλευτές διακινούν το τελευταίο διάστημα σενάρια, που αναφέρονται στην ύπαρξη ευρύτερου σχεδίου αποσταθεροποίησης της χώρας.

Προετοιμάζουν το έδαφος καθώς γνωρίζουν κάτι;

Η ουσία είναι όμως ότι οι ελληνικές αρχές ασφαλείας ευρίσκονται σε επαγρύπνηση για τυχόν περιστατικά, τα οποία θα μπορούσαν να προκαλέσουν κίνδυνο.

Το σενάριο βέβαια του να ήθελε κάποιος ξένος δάκτυλος να προκαλέσει κακό στη χώρα, βρίσκεται επίσης στο τραπέζι.

Οι Τούρκοι άλλωστε έχουν αποδείξει και στο παρελθόν με τις «περίεργες φωτιές» που έβαζαν στα νησιά μας, ότι είναι ικανοί να προκαλέσουν τέτοιου είδους ενέργειες με σκοπό την πρόκληση «αναμπουμπούλας» .

Ολα τα σενάρια παίζουν λοιπόν, απλά χρειάζεται ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, διότι οι καιροί είναι δύσκολοι.



Πηγή: pentapostagma.gr/ crashonline.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger