ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑ



Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ : ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ  ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ...!!! 

ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΡΕΣΠΕΣ: 


Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Ξυπνήστε.. ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΩΣ ΝΟΜΙΜΗ . ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ , ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΑ ΑΤ ΤΗΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ .........μόνον εμείς οι πολίτες μπορούμε να ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ την όποια συμφωνία. Ακυρώστε την συμφωνία με τα Σκόπια. Πάψτε να την αναγνωρίζετε ως νόμιμη, καταγγείλετέ την.
    Σταματήστε να αναγνωρίζετε την βουλή και την Κυβέρνηση ως νόμιμη. Καταγγείλλτε τους καταδικάστε τους και απειλήστε τους γραπτώς στο Α.Τ της περιοχής σας, πάρτε επικυρωμένο αντίγραφο της καταγγελίας και κοινοποιήστε το δημόσια.
    ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
    Εκτυπώνεις το έγγραφο <14-06-2018-frst-time-Ιερή-Δήλωση-2.pdf > σε φύλα διπλής όψης από τα αρχεία της ομάδας
    .Στην σελ 1 & 2 υπάρχει εκτός των άλλων ΚΑΙ απειλητικό κατά της ζωής των όσων προδοτών επιδιώκουν την παράδοση του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια.
    ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 2 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΈΠΕΙΤΑ

    Την καταθέτεις στο Α.Τ της περιοχής σου και περιμένεις να πάρεις αρ πρωτοκόλλου. όταν στον δώσουν, ζητάς έντυπο αιτήσεως. Συμπληρώνεις την αίτηση ως εξής
    Παρακαλώ όπως μου χορηγήσετε αντίγραφο της αναφοράς που κατέθεσα σήμερα (.../.../2018 και με υπ αρ... βάζεις εδώ τον αριθμό πρωτ. που σου έδωσαν) **** προς την υπηρεσία σας διότι αφενός έχω έννομο συμφέρον επειδή η Ελλάδα κινδυνεύει, τελεί υπό κατοχή, συντελείται γενοκτονία του Ελληνικού Λαού και το Σύνταγμα καταλύεται βιαίως, αφετέρου και κυρίως το χρειάζομαι άμεσα για να το χρησιμοποιήσω προς την αποτροπή της κατάλυσης του Συντάγματος, την διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος και για την ελευθερία της πατρίδας μας.

    Όταν συμπληρώσεις την αίτηση και την υπογράψεις , θα την φωτογραφήσεις με το κινητό σου.
    Κατόπιν θα τους την δώσεις και θα περιμένεις να σου δώσουν αντίγραφο ή αν αρνηθούν, τότε να σου δώσουν γραπτώς την άρνησή τους.
    Το αντίγραφο, θα πρέπει να έχει σφραγίδες της αστυνομίας σε όλες τις σελίδες, ενώ στην σελ 1 και στην σελ 14 θα πρέπει να έχει επιπλέον υπογραφές αλλά και ονόματα αστυνομικών.(για πληροφορίες πείτε μου)
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
    https://www.facebook.com/soukios.dimitris/videos/820819651445396/

    ΑπάντησηΔιαγραφή